Јуве се срео са "супер агентом": Биће занимљив јануар!

Чувени менаџер, Жорж Мендеж и спортски директор Јувентуса, Фабио Паратићи, сели су за сто.

Фудбал 03.01.2019 | 11:45
Јуве се срео са "супер агентом": Биће занимљив јануар!
Јувентус има мирну ситуацију у Серији А и дочекао је зимску паузу са девет бодова више од Наполија, јединог објективног конкурента у борби за титулу.

Међутим, амбиције "Старе даме" годинама уназад сежу много даље од Скудета и подразумевају још један покушај да се освоји Лига шампиона после пораза у финалима 2015. и 2017. године.

Један од кључних Јувентусових адута у тој борби биће Кристијано Роналдо, а он не би дошао у Торино да руководство шампиона Италије није склопило договор са његовим агентом, чувеним Жоржом Мендешом.

Ових дана, Торинези и Мендеш поново преговарају.

Спортски директор Јувеа Фабио Паратићи срео се са Португалцем да би размотрили могућност да "Стара дама" ове зиме доведе још једног његовог клијента, Џејмса Родригеза (27), Колумбијца који је и даље у Бајерну, на позајмици из Реала.

Наводно, Бајерн има опцију да задржи везисту за 35 милиона евра, али је питање да ли ће је искористити. Родригез је тренутно на паузи због повреде лигамента колена, мада и пре боловања није био константан у екипи Ника Ковача. 

Паратићи и Мендеш тренутно су у Дубаију, где не причају само о Родригезу, већ и о тинејџеру Браге, Франциску Тринкау.

Млади Португалац рођен је 29. децембра 1999. и члан је Браге Б. Према специјализованом порталу трансфермаркт, актуелна цена му је осам милиона евра.

Нема дилеме да ће Јуве и Мендеш разговарати и наредних дана...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар