Juve se sreo sa "super agentom": Biće zanimljiv januar!

Čuveni menadžer, Žorž Mendež i sportski direktor Juventusa, Fabio Paratići, seli su za sto.

Fudbal 03.01.2019 | 11:45
Juve se sreo sa "super agentom": Biće zanimljiv januar!
Juventus ima mirnu situaciju u Seriji A i dočekao je zimsku pauzu sa devet bodova više od Napolija, jedinog objektivnog konkurenta u borbi za titulu.

Međutim, ambicije "Stare dame" godinama unazad sežu mnogo dalje od Skudeta i podrazumevaju još jedan pokušaj da se osvoji Liga šampiona posle poraza u finalima 2015. i 2017. godine.

Jedan od ključnih Juventusovih aduta u toj borbi biće Kristijano Ronaldo, a on ne bi došao u Torino da rukovodstvo šampiona Italije nije sklopilo dogovor sa njegovim agentom, čuvenim Žoržom Mendešom.

Ovih dana, Torinezi i Mendeš ponovo pregovaraju.

Sportski direktor Juvea Fabio Paratići sreo se sa Portugalcem da bi razmotrili mogućnost da "Stara dama" ove zime dovede još jednog njegovog klijenta, Džejmsa Rodrigeza (27), Kolumbijca koji je i dalje u Bajernu, na pozajmici iz Reala.

Navodno, Bajern ima opciju da zadrži vezistu za 35 miliona evra, ali je pitanje da li će je iskoristiti. Rodrigez je trenutno na pauzi zbog povrede ligamenta kolena, mada i pre bolovanja nije bio konstantan u ekipi Nika Kovača. 

Paratići i Mendeš trenutno su u Dubaiju, gde ne pričaju samo o Rodrigezu, već i o tinejdžeru Brage, Francisku Trinkau.

Mladi Portugalac rođen je 29. decembra 1999. i član je Brage B. Prema specijalizovanom portalu transfermarkt, aktuelna cena mu je osam miliona evra.

Nema dileme da će Juve i Mendeš razgovarati i narednih dana...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar