Ево зараде за Челси!

Најбољи стрелац Чемпионшипа продат за 20. 000. 000 евра! Тами Абрахам напушта Астон Вилу!

Фудбал 03.01.2019 | 08:15
Ево зараде за Челси!
Експлозија на теренима Чемпионшипа, па како ствари стоје селидба у Премијер лигу. Не у Челси, чему се Тами Абрахам надао кад је отишао на позајмцу у Астон Вилу, већ у Вулверхемптон.

Вукови су у среду јутро послали понуду вредну 20.000.00 евра за младог нападача, а Плавци је –уверавају тамошњи медији – експресно прихватили и остало је само да се заврши папирилогија, па да тренутно водећи стрелац Чемпиооншипа (уз Билија Шарпа из Шефилд јунајтеда) потпише уговор.

Мада је било планирано да 21-годишњег шпица, пореклом из Нигерије, задржи до краја сезоне у Бирмингему, Челси је искористио право да га повуче са позајмице и његов напредак наплати задовољавајућом свотом новца. Како Маурицио Сари на њега не рачуна у првом тиму, јасно је да је Тами Абрахам будућност морао да тражи ван Стамфорд бриџа, а понуда Вулверхемптона је довољно примамљива да задовољи његове апетете.

Абрахам ће прећи на виши ниво фудбала, а очекује се да оплемени тим Нуна Еспирита Санта, који је досад постигао 23 гола на 20 премијерлигашких мечева. Ових 16 прецизних хитаца на теренима Чемпиониша обећавају. Од Астон Виле се опростио у великом стилу, јер је дао оба гола у ремију са Квинс Парк Ренџерсом.

Следећа станица – Молино.

Таман да Челси нешто и заради у дану кад је купио Кристијана Пулишића за 64.000.000 евра. У развојАбрахама је уложио сићу, а добиће милионе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар