Evo zarade za Čelsi!

Najbolji strelac Čempionšipa prodat za 20. 000. 000 evra! Tami Abraham napušta Aston Vilu!

Fudbal 03.01.2019 | 08:15
Evo zarade za Čelsi!
Eksplozija na terenima Čempionšipa, pa kako stvari stoje selidba u Premijer ligu. Ne u Čelsi, čemu se Tami Abraham nadao kad je otišao na pozajmcu u Aston Vilu, već u Vulverhempton.

Vukovi su u sredu jutro poslali ponudu vrednu 20.000.00 evra za mladog napadača, a Plavci je –uveravaju tamošnji mediji – ekspresno prihvatili i ostalo je samo da se završi papirilogija, pa da trenutno vodeći strelac Čempioonšipa (uz Bilija Šarpa iz Šefild junajteda) potpiše ugovor.

Mada je bilo planirano da 21-godišnjeg špica, poreklom iz Nigerije, zadrži do kraja sezone u Birmingemu, Čelsi je iskoristio pravo da ga povuče sa pozajmice i njegov napredak naplati zadovoljavajućom svotom novca. Kako Mauricio Sari na njega ne računa u prvom timu, jasno je da je Tami Abraham budućnost morao da traži van Stamford bridža, a ponuda Vulverhemptona je dovoljno primamljiva da zadovolji njegove apetete.

Abraham će preći na viši nivo fudbala, a očekuje se da oplemeni tim Nuna Espirita Santa, koji je dosad postigao 23 gola na 20 premijerligaških mečeva. Ovih 16 preciznih hitaca na terenima Čempioniša obećavaju. Od Aston Vile se oprostio u velikom stilu, jer je dao oba gola u remiju sa Kvins Park Rendžersom.

Sledeća stanica – Molino.

Taman da Čelsi nešto i zaradi u danu kad je kupio Kristijana Pulišića za 64.000.000 evra. U razvojAbrahama je uložio siću, a dobiće milione.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar