Џексон Мартинез у епизоди „будим се често по ноћи“!

Драма колумбијског нападача!

Фудбал 04.01.2019 | 16:00
Џексон Мартинез у епизоди „будим се често по ноћи“!
Сипао је као киша у Порту, али све после тога није ишло како је планирао Џексон Мартинез. Атлетико Мадрид га је платио 35.000.000 евра, а добио нападача који је дао само два гола, није се прослевио ни у Кини, где је у дресу Гвангџоу Евеграндеа био прецизан четири пута за целу сезону, па је летос одлучио да се врати у лигу у којој се осећа свој на своме. Потписао је за Портимоненсе, био прецизан четири пута на девет мечева, што је солидан учинак имајући у виду величину клуба, но нешто друго мучи колумбијског шпица.

Хронична повреда скочног зглоба. Не да му мира. Ни сна.

„Свакодневна борба. Сваки тренинг представља мучење, баш као и сваки одлазак у кревет. Скоро сваке ноћи будим се између три и четири сата. Будим се, јер осећам бол у стопалу. Прође после неколико минута и вратим се да спавам“, пожалио се Колумбијац у празничном интервјуу португалском Рекорду.

Одражава се то и на терен. Уместо да буде у пуној снази, Џексон није ни сенка некадашњег предатора у казненом простору.

„Није лако тренирати. По два, три тренинга седмично пропустим. Желим сваки дан да сам на терену, али лекари и физиотерапеути су ми објаснили да је немогуће да тренирам два дана везано. Морам да вежбам по посебном режиму“, додаје Мартинез.

Штета за таквог нападача.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар