Džekson Martinez u epizodi „budim se često po noći“!

Drama kolumbijskog napadača!

Fudbal 04.01.2019 | 16:00
Džekson Martinez u epizodi „budim se često po noći“!
Sipao je kao kiša u Portu, ali sve posle toga nije išlo kako je planirao Džekson Martinez. Atletiko Madrid ga je platio 35.000.000 evra, a dobio napadača koji je dao samo dva gola, nije se proslevio ni u Kini, gde je u dresu Gvangdžou Evegrandea bio precizan četiri puta za celu sezonu, pa je letos odlučio da se vrati u ligu u kojoj se oseća svoj na svome. Potpisao je za Portimonense, bio precizan četiri puta na devet mečeva, što je solidan učinak imajući u vidu veličinu kluba, no nešto drugo muči kolumbijskog špica.

Hronična povreda skočnog zgloba. Ne da mu mira. Ni sna.

„Svakodnevna borba. Svaki trening predstavlja mučenje, baš kao i svaki odlazak u krevet. Skoro svake noći budim se između tri i četiri sata. Budim se, jer osećam bol u stopalu. Prođe posle nekoliko minuta i vratim se da spavam“, požalio se Kolumbijac u prazničnom intervjuu portugalskom Rekordu.

Odražava se to i na teren. Umesto da bude u punoj snazi, Džekson nije ni senka nekadašnjeg predatora u kaznenom prostoru.

„Nije lako trenirati. Po dva, tri treninga sedmično propustim. Želim svaki dan da sam na terenu, ali lekari i fizioterapeuti su mi objasnili da je nemoguće da treniram dva dana vezano. Moram da vežbam po posebnom režimu“, dodaje Martinez.

Šteta za takvog napadača.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar