Нуркић: За дијете са села, из Својата - није лоше!

Кошаркаш Портланд Трејлблејзерса, Јусуф Нуркић, сматра да може да игра још боље партије од оне коју је приказао против Сакраменто Кингса.

Кошарка 02.01.2019 | 20:15
Нуркић: За дијете са села, из Својата - није лоше!
Нуркић је имао 24 поена, 23 скока, седам асистенције и по пет блокада и украдених лопти чиме се придружио малом броју играча који су са бар имали бар пет поена, скокова, украдених, рампи и асистенција на једном мечу. До самог краја утакмице, он није потпуно ни био свестан шта је урадио.

"Знали смо да ће да се врате и играти јако без обзира на све. Знали смо да ће бити агресивни. Наше резерве су одрадиле одличан посао и ушле су у серију. Драго ми је због победе, убијамо се од рада да бисмо дошли овде", рекао је Нуркић после меча. 

Признаје да Дејмијан Лилард и Си Џеј Меколум у одређеним ситуацијама нису имали отворене шутеве.

"Гледао сам шта могу да урадим да им помогнем и одржим вођство. Борио сам се, да креирам неке потезе и доносим паметне одлуке", јасан је Нуркић. 

Мислио је да има више блокада и украдених лопти. "Хтео сам само да будем ту и у одбрани и у нападу", каже Нуркић, али када је своју статистику видео "на папиру", истакао је да може и боље. 

"За дете са села, из Својата из Босне и Херцеговине није лоше... али може и боље!", написао је касније на друштвеним мрежама.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар