Nurkić: Za dijete sa sela, iz Svojata - nije loše!

Košarkaš Portland Trejlblejzersa, Jusuf Nurkić, smatra da može da igra još bolje partije od one koju je prikazao protiv Sakramento Kingsa.

Košarka 02.01.2019 | 20:15
Nurkić: Za dijete sa sela, iz Svojata - nije loše!
Nurkić je imao 24 poena, 23 skoka, sedam asistencije i po pet blokada i ukradenih lopti čime se pridružio malom broju igrača koji su sa bar imali bar pet poena, skokova, ukradenih, rampi i asistencija na jednom meču. Do samog kraja utakmice, on nije potpuno ni bio svestan šta je uradio.

"Znali smo da će da se vrate i igrati jako bez obzira na sve. Znali smo da će biti agresivni. Naše rezerve su odradile odličan posao i ušle su u seriju. Drago mi je zbog pobede, ubijamo se od rada da bismo došli ovde", rekao je Nurkić posle meča. 

Priznaje da Dejmijan Lilard i Si Džej Mekolum u određenim situacijama nisu imali otvorene šuteve.

"Gledao sam šta mogu da uradim da im pomognem i održim vođstvo. Borio sam se, da kreiram neke poteze i donosim pametne odluke", jasan je Nurkić. 

Mislio je da ima više blokada i ukradenih lopti. "Hteo sam samo da budem tu i u odbrani i u napadu", kaže Nurkić, ali kada je svoju statistiku video "na papiru", istakao je da može i bolje. 

"Za dete sa sela, iz Svojata iz Bosne i Hercegovine nije loše... ali može i bolje!", napisao je kasnije na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar