Новогодишњи циљеви Луке Миливојевића: Са Србијом на ЕП!

Само још да стигне позив са Теразија. . .

Фудбал 02.01.2019 | 21:45
Новогодишњи циљеви Луке Миливојевића: Са Србијом на ЕП!
Стручни штаб репрезентације Србије се узјогунио, али притисак јавности је све већи. Чак и са Теразија, пошто су челници ФСС већ више пута јавно “саветовали” Младена Крстајића да позове назад у репрезентацију Луку Миливојевића са којим се вербално “докачио” још током Мундијала у Русији. А чини се и да би Миливојевић радо прихватио руку помирења.

Капитен Кристал Паласа је наиме међу циљеве за 2019. годину уврстио и – повратак међ Орлове.

“Имам неколико циљева за 2019. Прво да освојимо довољно бодова да останемо у Премијер лиги, а ако нам се укаже прилика за нешто више хајде да и то покушамо. Заиста позитивно размишљамо и када је ФА куп у питању, желимо да одемо што даље”, почео је Миливојевић програму који се делио Паласовим навијачима, али се није задржао само на клубу који га плаћа.

Репрезентација је ипак част и привилегија, па је Миливојевић наставио…

“Надам се да ће се поправити и моја ситуација у репрезентацији и да ћу моћи да се вратим и помогнем екипи да се пласира на Европско првенство 2020. године”, поручио је Миливојевић.

Надамо се да ће неко то чути и на Теразијама. И да ће селектор Крстајић понос ставити на страну. Јер како то често кажемо: репрезентација је изнад свих нас, зар не? Око повратка Миливојевића у национални тим вероватно бисмо се сви сагласили, а то је у нас Срба признаћете јединствен случај.

Подсетимо, Србија ће у квалификацијама за Еуро играти против браниоца титуле из Португалије, те селекција Украјине, Литваније и Луксембурга. Кроз Лигу нација већ је осигурала минимум бараж за Еуро 2020, али можда не буде ни било потребе да га играмо. Ако у квалификационој групи освојимо једно од прва два места.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар