Novogodišnji ciljevi Luke Milivojevića: Sa Srbijom na EP!

Samo još da stigne poziv sa Terazija. . .

Fudbal 02.01.2019 | 21:45
Novogodišnji ciljevi Luke Milivojevića: Sa Srbijom na EP!
Stručni štab reprezentacije Srbije se uzjogunio, ali pritisak javnosti je sve veći. Čak i sa Terazija, pošto su čelnici FSS već više puta javno “savetovali” Mladena Krstajića da pozove nazad u reprezentaciju Luku Milivojevića sa kojim se verbalno “dokačio” još tokom Mundijala u Rusiji. A čini se i da bi Milivojević rado prihvatio ruku pomirenja.

Kapiten Kristal Palasa je naime među ciljeve za 2019. godinu uvrstio i – povratak međ Orlove.

“Imam nekoliko ciljeva za 2019. Prvo da osvojimo dovoljno bodova da ostanemo u Premijer ligi, a ako nam se ukaže prilika za nešto više hajde da i to pokušamo. Zaista pozitivno razmišljamo i kada je FA kup u pitanju, želimo da odemo što dalje”, počeo je Milivojević programu koji se delio Palasovim navijačima, ali se nije zadržao samo na klubu koji ga plaća.

Reprezentacija je ipak čast i privilegija, pa je Milivojević nastavio…

“Nadam se da će se popraviti i moja situacija u reprezentaciji i da ću moći da se vratim i pomognem ekipi da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine”, poručio je Milivojević.

Nadamo se da će neko to čuti i na Terazijama. I da će selektor Krstajić ponos staviti na stranu. Jer kako to često kažemo: reprezentacija je iznad svih nas, zar ne? Oko povratka Milivojevića u nacionalni tim verovatno bismo se svi saglasili, a to je u nas Srba priznaćete jedinstven slučaj.

Podsetimo, Srbija će u kvalifikacijama za Euro igrati protiv branioca titule iz Portugalije, te selekcija Ukrajine, Litvanije i Luksemburga. Kroz Ligu nacija već je osigurala minimum baraž za Euro 2020, ali možda ne bude ni bilo potrebe da ga igramo. Ako u kvalifikacionoj grupi osvojimo jedno od prva dva mesta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar