Јокић о "МВП" скандирању...

Чуо сам, прија ми, али хајде корак по корак! Центар Денвер Нагетса, Никола Јокић, за сада не жели да "полеће", јер му је публика у Денверу узвикивала "МВП".

Кошарка 02.01.2019 | 18:30
Јокић о "МВП" скандирању...
Николина екипа је између уторка и среде победила Њујорк Никсе 115:108, а Јокић је имао трипл-дабл са 19 поена, 14 скокова и 15 асистенција.

Нагетси су први на Западу са 24 победе и 11 пораза, а то се очито веома допада навијачима у Пепси центру.

"Нисмо баш добро играли одбрану баш током целе утакмице. Малик је имао неке добре шутеве на крају утакмице, ја сам дао неке и лакше смо давали кошеве него они, отежавали смо им", рекао је Јокић после утакмице са Њујорком. 

Оговорио је и на питање да ли је чуо и споменуто скандирање публике.

"Не можете да не чујете то, волим их и прија ми љубав коју ми пружају, али да идемо корак по корак", каже Јокић и објашњава да је следећи корак бар плејоф, или неко финале.

"Утакмица ми се једноставно отворила. У првој четвртини нисам давао кошеве, проналазио сам саиграче, касније сам дао неке тројке из ћошка...", додаје Јокић. 

Распоред ће за Нагетсе бити тежак у јануару, играће у просеку сваког другог дана до краја месеца и тога су свесни у Колораду. Денвер следећу утакмицу игра против Сакраменто Кингса у ноћи између четвртка и петка.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар