Jokić o "MVP" skandiranju...

Čuo sam, prija mi, ali hajde korak po korak! Centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić, za sada ne želi da "poleće", jer mu je publika u Denveru uzvikivala "MVP".

Košarka 02.01.2019 | 18:30
Jokić o "MVP" skandiranju...
Nikolina ekipa je između utorka i srede pobedila Njujork Nikse 115:108, a Jokić je imao tripl-dabl sa 19 poena, 14 skokova i 15 asistencija.

Nagetsi su prvi na Zapadu sa 24 pobede i 11 poraza, a to se očito veoma dopada navijačima u Pepsi centru.

"Nismo baš dobro igrali odbranu baš tokom cele utakmice. Malik je imao neke dobre šuteve na kraju utakmice, ja sam dao neke i lakše smo davali koševe nego oni, otežavali smo im", rekao je Jokić posle utakmice sa Njujorkom. 

Ogovorio je i na pitanje da li je čuo i spomenuto skandiranje publike.

"Ne možete da ne čujete to, volim ih i prija mi ljubav koju mi pružaju, ali da idemo korak po korak", kaže Jokić i objašnjava da je sledeći korak bar plejof, ili neko finale.

"Utakmica mi se jednostavno otvorila. U prvoj četvrtini nisam davao koševe, pronalazio sam saigrače, kasnije sam dao neke trojke iz ćoška...", dodaje Jokić. 

Raspored će za Nagetse biti težak u januaru, igraće u proseku svakog drugog dana do kraja meseca i toga su svesni u Koloradu. Denver sledeću utakmicu igra protiv Sakramento Kingsa u noći između četvrtka i petka.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar