Бајернов други атак на Хадсон-Одоија!

Челси одбио и тражи 40. 000. 000 за играча са 40 минута у Премијер лиги! Играч би да иде из Лондона!

Фудбал 03.01.2019 | 20:00
Бајернов други атак на Хадсон-Одоија!
Кренуло је са 15.000.000 евра, потом је на ред дошла и друга Бајернова понуда, али је Челси поново одговорио одречно. Ни 22.500.000 евра није довољно за Калума Хадсон-Одоија, поручено је Баварцима у Лондону.

Скај наводи да су Плавци и даље ради да продуже сарадњу са 18-годишњим крилним фудбалером, али да он сам одбија све понуде, пошто није задовољан минутажом на Стамфорду. Није ни чудо, ове сезоне је одиграо само 42 минута у Премијер лиги. Додуше, још 215 у Лиги Европе, али тамо Маурицио Сари није ни морао да на терен изводи најјачи састав.

Зато је Хадсон-Одои почео да размишља о сценарију који је Премијер лигом проширио Џејсон Санчо. Он се отиснуо за Дортмунд, савршено снашао на Вестфалену и сада може да бира где ће. Борусија је исти план смислила и заХадсон-Одоија, али сада се Бајерн умешао, а Бајерн може много више да плати.

Питање је само да ли ће баш да наседне на Челсијеву удицу. Плавци су наиме преко острвског Скаја поручили Немцима да би за Хадсон-Одоија желели суму ближој граници од 40.000.000 фунти, односно око 45.000.000 евра. Бајерн толико није дао у историји клуба и сигурно је да неће толико платити за тинејџера.

Пре ће бити да Челси само покушава да добије на времену и убеди Хадсон-Одоија да продужи сарадњу. Уговор му истиче на лето 2020. Имају дакле на Стамфорду још шест месеци да испеглају ситуацију. Подсећају приде да је Борусија њима тражила 50.000.000 евра за Кристијана Пулишића. Одбијају да прихвате да постоји посебан ценовник за енглеске клубове. Али сурова је истина да постоји.

Бајерн би се отворио одмах. Арјен Робен и Франк Рибери су одсвирали своје у Минхену, Кингсли Коман је пречесто повређен, ту су још Серж Гнабри, млади Алфонсо Дејвис и Во-јеонг Јеонг. Могао би у тој конкуренцији Хадсон-Одои де побије за своје место под сунцем. Посебно зато што може да игра на оба крила, мада му је лево природна позиција.

“Мора још много да учи. Посебно у дефанзиви, али и у нападу. Веома је добар је ситуацијама један на један, али мора да научи како да се креће без лопте“, саветовао га је скоро Сари.

Хадсон-Одои очигледно нема стрпљења да слуша. Жели да игра. Жели да иде. Спортски директор БајернаХасан Салихамиџић већ је разговарао са фудбалеровом породицом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар