Bajernov drugi atak na Hadson-Odoija!

Čelsi odbio i traži 40. 000. 000 za igrača sa 40 minuta u Premijer ligi! Igrač bi da ide iz Londona!

Fudbal 03.01.2019 | 20:00
Bajernov drugi atak na Hadson-Odoija!
Krenulo je sa 15.000.000 evra, potom je na red došla i druga Bajernova ponuda, ali je Čelsi ponovo odgovorio odrečno. Ni 22.500.000 evra nije dovoljno za Kaluma Hadson-Odoija, poručeno je Bavarcima u Londonu.

Skaj navodi da su Plavci i dalje radi da produže saradnju sa 18-godišnjim krilnim fudbalerom, ali da on sam odbija sve ponude, pošto nije zadovoljan minutažom na Stamfordu. Nije ni čudo, ove sezone je odigrao samo 42 minuta u Premijer ligi. Doduše, još 215 u Ligi Evrope, ali tamo Mauricio Sari nije ni morao da na teren izvodi najjači sastav.

Zato je Hadson-Odoi počeo da razmišlja o scenariju koji je Premijer ligom proširio Džejson Sančo. On se otisnuo za Dortmund, savršeno snašao na Vestfalenu i sada može da bira gde će. Borusija je isti plan smislila i zaHadson-Odoija, ali sada se Bajern umešao, a Bajern može mnogo više da plati.

Pitanje je samo da li će baš da nasedne na Čelsijevu udicu. Plavci su naime preko ostrvskog Skaja poručili Nemcima da bi za Hadson-Odoija želeli sumu bližoj granici od 40.000.000 funti, odnosno oko 45.000.000 evra. Bajern toliko nije dao u istoriji kluba i sigurno je da neće toliko platiti za tinejdžera.

Pre će biti da Čelsi samo pokušava da dobije na vremenu i ubedi Hadson-Odoija da produži saradnju. Ugovor mu ističe na leto 2020. Imaju dakle na Stamfordu još šest meseci da ispeglaju situaciju. Podsećaju pride da je Borusija njima tražila 50.000.000 evra za Kristijana Pulišića. Odbijaju da prihvate da postoji poseban cenovnik za engleske klubove. Ali surova je istina da postoji.

Bajern bi se otvorio odmah. Arjen Roben i Frank Riberi su odsvirali svoje u Minhenu, Kingsli Koman je prečesto povređen, tu su još Serž Gnabri, mladi Alfonso Dejvis i Vo-jeong Jeong. Mogao bi u toj konkurenciji Hadson-Odoi de pobije za svoje mesto pod suncem. Posebno zato što može da igra na oba krila, mada mu je levo prirodna pozicija.

“Mora još mnogo da uči. Posebno u defanzivi, ali i u napadu. Veoma je dobar je situacijama jedan na jedan, ali mora da nauči kako da se kreće bez lopte“, savetovao ga je skoro Sari.

Hadson-Odoi očigledno nema strpljenja da sluša. Želi da igra. Želi da ide. Sportski direktor BajernaHasan Salihamidžić već je razgovarao sa fudbalerovom porodicom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar