Виола се частила за Нову годину - стиже Луис Муријел!

Трансфер ће бити озваничен ускоро.

Фудбал 01.01.2019 | 20:45
Виола се частила за Нову годину - стиже Луис Муријел!
Нова година тек што је почела, а управа Фјорентине решила је да се части!

С првим даном 2019. стиже и појачање у лику колумбијског нападача Луиса Муријела. Како је објавио италијански Скај, а потврдио угледни севиљски дневник Естадио Депортиво, Муријел је већ стигао у Фиренцу, где ће данас обавити прегледе, после чега ће потписати уговор о позајмици до краја сезоне. 

Поменути шпански лист додаје да ће Севиља на конто позајмице зарадити 500.000 евра, а да ће Фјорентина имати опцију куповине на суму између 12.000.000 и 13.000.000 евра, коју ће готово сигурно искористити.Муријел није тренирао са Севиљом у понедељак, а добио је дозволу клуба да до среде увече заврши трансфер на стадион Артемио Франки. Муриљо се последњих дана доводио у озбиљну везу са Миланом, који се окренуо другим решењима пошто је пропао разговор са Златаном Ибрахимовићем. Међутим, Фјорентина је ускочила испред Росонера и брзински завршила трансфер. 

С обзиром да је Муријел променио смер кретања и упутио се у Тоскану, Милан би сада могао да умеша прсте и замути посао Бетису, који је бацио око на Манола Габијадинија. Милану је нападач јако потребан за наставак сезоне, а Габијадини је сада искочио као једно од решења с врха листе. Габијадинијева цена је отприлике слична као Муријелова, око 12.000.000 евра, па ће Милан у наредним данима покушати да кроз разговоре са Саутемптоном направи сличан договор као Виола са Севиљом. 

Луис Муријел је ове сезоне скупио 19 утакмица у свим такмичења, уз по четири гола и асистенције. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар