Viola se častila za Novu godinu - stiže Luis Murijel!

Transfer će biti ozvaničen uskoro.

Fudbal 01.01.2019 | 20:45
Viola se častila za Novu godinu - stiže Luis Murijel!
Nova godina tek što je počela, a uprava Fjorentine rešila je da se časti!

S prvim danom 2019. stiže i pojačanje u liku kolumbijskog napadača Luisa Murijela. Kako je objavio italijanski Skaj, a potvrdio ugledni seviljski dnevnik Estadio Deportivo, Murijel je već stigao u Firencu, gde će danas obaviti preglede, posle čega će potpisati ugovor o pozajmici do kraja sezone. 

Pomenuti španski list dodaje da će Sevilja na konto pozajmice zaraditi 500.000 evra, a da će Fjorentina imati opciju kupovine na sumu između 12.000.000 i 13.000.000 evra, koju će gotovo sigurno iskoristiti.Murijel nije trenirao sa Seviljom u ponedeljak, a dobio je dozvolu kluba da do srede uveče završi transfer na stadion Artemio Franki. Muriljo se poslednjih dana dovodio u ozbiljnu vezu sa Milanom, koji se okrenuo drugim rešenjima pošto je propao razgovor sa Zlatanom Ibrahimovićem. Međutim, Fjorentina je uskočila ispred Rosonera i brzinski završila transfer. 

S obzirom da je Murijel promenio smer kretanja i uputio se u Toskanu, Milan bi sada mogao da umeša prste i zamuti posao Betisu, koji je bacio oko na Manola Gabijadinija. Milanu je napadač jako potreban za nastavak sezone, a Gabijadini je sada iskočio kao jedno od rešenja s vrha liste. Gabijadinijeva cena je otprilike slična kao Murijelova, oko 12.000.000 evra, pa će Milan u narednim danima pokušati da kroz razgovore sa Sautemptonom napravi sličan dogovor kao Viola sa Seviljom. 

Luis Murijel je ove sezone skupio 19 utakmica u svim takmičenja, uz po četiri gola i asistencije. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar