Спремите се, почео је зимски прелазни рок!

Љубитељи фудбала, припремите се за зимску трансфер грозницу. До краја јануара, а негде и нешто дуже, клубови ће моћи да потраже појачања.

Фудбал 01.01.2019 | 19:15
Спремите се, почео је зимски прелазни рок!
Првим даном јануара, почео је зимски прелазни рок који ће, свакако, донети интересантне приче о трансферима, а у већини земаља трајаће до последњег дана јануара.

Тако је рецимо у Премијер лиги веома занимљиво шта ће урадити неколико клубова, посебно оних из врха табеле.

Челси је, барем према последњим написима у штампи, на трагу довођења Кристијана Пулишића из Борусије Дортмунд, али је таква опција вероватнија за лето. Маурицио Сари жели да појача и напад, па планира да издејствује позајмицу из Милана за Гонзала Игуаина.

Биће интересантно видети и шта ће урадити Арсенал. Унај Емери има два повређења играча, Роба Холдинга и Данија Велбека, али и проблем јер се најављују могући одласци Месута Озила и Арона Ремзија.

Док из Ливерпула и Манчестер ситија инсистирају да неће бити промена, у комшилуку, на "Олд Трафорду" траже дефанзивца. Едер Милитао (Порто), Тоби Алдервирелд, Калиду Кулибали, то су све имена која се доводе у везу са Јунајтедом који ће, наводно, дати Солскјеру до 70 милиона евра за зимску аквизицију.

Прелазни рок у Шпанији, Француској и Немачкој почиње 2. јануара и траје до 2. фебруара, а у Италији је отворен у периоду од 3. до 18. јануара.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар