Spremite se, počeo je zimski prelazni rok!

Ljubitelji fudbala, pripremite se za zimsku transfer groznicu. Do kraja januara, a negde i nešto duže, klubovi će moći da potraže pojačanja.

Fudbal 01.01.2019 | 19:15
Spremite se, počeo je zimski prelazni rok!
Prvim danom januara, počeo je zimski prelazni rok koji će, svakako, doneti interesantne priče o transferima, a u većini zemalja trajaće do poslednjeg dana januara.

Tako je recimo u Premijer ligi veoma zanimljivo šta će uraditi nekoliko klubova, posebno onih iz vrha tabele.

Čelsi je, barem prema poslednjim napisima u štampi, na tragu dovođenja Kristijana Pulišića iz Borusije Dortmund, ali je takva opcija verovatnija za leto. Mauricio Sari želi da pojača i napad, pa planira da izdejstvuje pozajmicu iz Milana za Gonzala Iguaina.

Biće interesantno videti i šta će uraditi Arsenal. Unaj Emeri ima dva povređenja igrača, Roba Holdinga i Danija Velbeka, ali i problem jer se najavljuju mogući odlasci Mesuta Ozila i Arona Remzija.

Dok iz Liverpula i Mančester sitija insistiraju da neće biti promena, u komšiluku, na "Old Trafordu" traže defanzivca. Eder Militao (Porto), Tobi Aldervireld, Kalidu Kulibali, to su sve imena koja se dovode u vezu sa Junajtedom koji će, navodno, dati Solskjeru do 70 miliona evra za zimsku akviziciju.

Prelazni rok u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj počinje 2. januara i traje do 2. februara, a u Italiji je otvoren u periodu od 3. do 18. januara.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar