Вајда: Федерер "има" коријене у Словачкој!

Поносан сам на Новака и њега! Тренер Новака Ђоковића, Марјан Вајда, дао је интересантну и помало шаљиву изјаву на једном тениском пријему у Словачкој.

Тенис 09.01.2019 | 08:30
Вајда: Федерер "има" коријене у Словачкој!
Вајда, који је током 2018. поново почео да сарађује са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем, нашалио се на рачун Швајцарца, рекави како је он сада "део велике словачке фамилије".

Наравно, Вајда је алудирао на то што је Роџерова супруга Мирка пореклом из Словачке.

"Роџер је део велике словачке породице сада. Можемо бити поносни на то што успеси Ђоковића и Федерера дугују нешто и нашој словачкој крви", рекао је Вајда.

Он је потом објаснио те Роџерове "словачке везе".

"Поред Мирке, која се држи наше народне традиције, јако добро познајем и њене родитеље. Они живе у Швајцарској, али су у сталном контактру са родбином у Словачкој. Чуо сам да су недавно родитељи Миркини и Роџерови организовали посебно вече како би преко сателита гледали серију у којој глуми мој брат Јожек", открио је Вајда.

Иначе, Марјанов брат Јожеф (63) игра у неколико популарних словачких хумористичких серија.

Као што је познато, Марјан Вајда је проглашен за тренера протекле године, што није необично ако се има у виду да се са њим у тиму, Новак Ђоковић за свега пет и по месеци вратио на чело АТП каравана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар