Vajda: Federer "ima" korijene u Slovačkoj!

Ponosan sam na Novaka i njega! Trener Novaka Đokovića, Marjan Vajda, dao je interesantnu i pomalo šaljivu izjavu na jednom teniskom prijemu u Slovačkoj.

Tenis 09.01.2019 | 08:30
Vajda: Federer "ima" korijene u Slovačkoj!
Vajda, koji je tokom 2018. ponovo počeo da sarađuje sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, našalio se na račun Švajcarca, rekavi kako je on sada "deo velike slovačke familije".

Naravno, Vajda je aludirao na to što je Rodžerova supruga Mirka poreklom iz Slovačke.

"Rodžer je deo velike slovačke porodice sada. Možemo biti ponosni na to što uspesi Đokovića i Federera duguju nešto i našoj slovačkoj krvi", rekao je Vajda.

On je potom objasnio te Rodžerove "slovačke veze".

"Pored Mirke, koja se drži naše narodne tradicije, jako dobro poznajem i njene roditelje. Oni žive u Švajcarskoj, ali su u stalnom kontaktru sa rodbinom u Slovačkoj. Čuo sam da su nedavno roditelji Mirkini i Rodžerovi organizovali posebno veče kako bi preko satelita gledali seriju u kojoj glumi moj brat Jožek", otkrio je Vajda.

Inače, Marjanov brat Jožef (63) igra u nekoliko popularnih slovačkih humorističkih serija.

Kao što je poznato, Marjan Vajda je proglašen za trenera protekle godine, što nije neobično ako se ima u vidu da se sa njim u timu, Novak Đoković za svega pet i po meseci vratio na čelo ATP karavana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar