Лото: Водитељка лупала по тастеру

У 105. специјалном, новогодишњем колу игре на срећу Лото није извучена седмица, па је тако фонд од 5. 700. 000 евра пребачен у наредно коло.

Србија 01.01.2019 | 12:18
Лото: Водитељка лупала по тастеру
Лото плус седмица такође није извучена па је фонд од 830.000 евра пребачен у нарендо коло. Џокер је вечерас вредео нешто више од милион динара, бројеви 3, 0, 4, 7, 4, 6 донели су срећу играчу из Бањалуке.

Потом је уследило извлачење за аутомобил "ауди А4". Извлачење је обележио квар компјутерском систему па тастер није радио због ког се причекало на срећног добитника аутомобила.

Ни трећа срећа

Срећни добитник требало је да буде извучен притиском на црвени тастер. Међутим, после првог притиска ништа се није десило. За добитну потврду и информацију где је уплаћена се причекало. Ни други притисак на тастер није вредео, као ни "трећа срећа".

Комисија је замолила за стрпљење док је њихов колега отклањао квар.

- Жив програм, дешавају се и овакве ствари - рекла је водитељка Марина Матијевић.

Из петог пута добијен је срећни добитник из Београда.

(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

01.01.2019 11:26

ахахахаааааа, заглавио а као уживо снимак, шупљак за наивни масу, са шаком соли овце се воде. Шишајте док је овчина

ОДГОВОРИТЕ
Name

амадеус

01.01.2019 14:26

Е па то је само код нас могуће! Прво је "невидљива" комисија која је увијек иста и без икаквог израза она која је била на челу с оним Шкорићем....и г-ђом из пореске, која одмах одаје утисак ,нерегуларности,,, Друго,у народу је увријежено раније сазнање да се добиитне куглице...које су након електронске обраде,пробране као добитне... НЕ ставе у замрзивач да постану теже,а након стављања у бубањ,постају фаворити за извлачење.....е то комисија никад не контролира, тежину куглица,тј.масу.....чиме се у извлачењу манипулише! Зато добитак тако и заврши и увијек је то неко кога никад нико ни не види или боље речено ЛУТРИЈА-власт.....можда сумануто дјелује,али размислите.......постоји начин,као у свијету,да се провјерава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

01.01.2019 15:49

Кад причаш о том свијету, прије 10-ак дана је у Швајцарској извучен добитник милион евра, саопштено му име и презиме одмах у програму, а онда му сутра јавили да је грешка и да ће извлачење бити поновљено. Без објашњења зашто. Свуда су то ђавоља посла и нека наивне мајмунају до задње паре.

Name

Бизмис Мен

01.01.2019 20:02

Докле год постоје наивне будале, то је идеално мјесто за бизнис.

ОДГОВОРИТЕ