Loto: Voditeljka lupala po tasteru

U 105. specijalnom, novogodišnjem kolu igre na sreću Loto nije izvučena sedmica, pa je tako fond od 5. 700. 000 evra prebačen u naredno kolo.

Srbija 01.01.2019 | 12:18
Loto: Voditeljka lupala po tasteru
Loto plus sedmica takođe nije izvučena pa je fond od 830.000 evra prebačen u narendo kolo. Džoker je večeras vredeo nešto više od milion dinara, brojevi 3, 0, 4, 7, 4, 6 doneli su sreću igraču iz Banjaluke.

Potom je usledilo izvlačenje za automobil "audi A4". Izvlačenje je obeležio kvar kompjuterskom sistemu pa taster nije radio zbog kog se pričekalo na srećnog dobitnika automobila.

Ni treća sreća

Srećni dobitnik trebalo je da bude izvučen pritiskom na crveni taster. Međutim, posle prvog pritiska ništa se nije desilo. Za dobitnu potvrdu i informaciju gde je uplaćena se pričekalo. Ni drugi pritisak na taster nije vredeo, kao ni "treća sreća".

Komisija je zamolila za strpljenje dok je njihov kolega otklanjao kvar.

- Živ program, dešavaju se i ovakve stvari - rekla je voditeljka Marina Matijević.

Iz petog puta dobijen je srećni dobitnik iz Beograda.

(Telegraf)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Skeptik

01.01.2019 11:26

ahahahaaaaaa, zaglavio a kao uživo snimak, šupljak za naivni masu, sa šakom soli ovce se vode. Šišajte dok je ovčina

ODGOVORITE
Name

amadeus

01.01.2019 14:26

E pa to je samo kod nas moguće! Prvo je "nevidljiva" komisija koja je uvijek ista i bez ikakvog izraza ona koja je bila na čelu s onim Škorićem....i g-đom iz poreske, koja odmah odaje utisak ,neregularnosti,,, Drugo,u narodu je uvriježeno ranije saznanje da se dobiitne kuglice...koje su nakon elektronske obrade,probrane kao dobitne... NE stave u zamrzivač da postanu teže,a nakon stavljanja u bubanj,postaju favoriti za izvlačenje.....e to komisija nikad ne kontrolira, težinu kuglica,tj.masu.....čime se u izvlačenju manipuliše! Zato dobitak tako i završi i uvijek je to neko koga nikad niko ni ne vidi ili bolje rečeno LUTRIJA-vlast.....možda sumanuto djeluje,ali razmislite.......postoji način,kao u svijetu,da se provjerava!

ODGOVORITE
Name

Re:

01.01.2019 15:49

Кад причаш о том свијету, прије 10-ак дана је у Швајцарској извучен добитник милион евра, саопштено му име и презиме одмах у програму, а онда му сутра јавили да је грешка и да ће извлачење бити поновљено. Без објашњења зашто. Свуда су то ђавоља посла и нека наивне мајмунају до задње паре.

Name

Bizmis Men

01.01.2019 20:02

Dokle god postoje naivne budale, to je idealno mjesto za biznis.

ODGOVORITE