Вучић обишао прву рођену бебу

Предсједник Александар Вучић посјетио прву бебу рођену у 2019. и рекао да кад се дјевојчица прва у години роди то значи мир, сигурност и стабилност за цијелу земљу.

Србија 01.01.2019 | 11:33
Вучић обишао прву рођену бебу
Мајци, која има и старијег сина, је пожелио још дјеце, да буду жива и здрава.

"Прелијепа је Искра и врло сам срећан што сам могао да вас обиђем ноћас. Добили сте анђела", казао је предсједник пресрећној мајци.

Предсједник Вучић је истакао да нема ништа љепше од беба и да за њих, за децу и живимо. Он је поновио да је рођење мале Искре велика срећа и за Србију. Констатовао је да беба не плаче и казао да је "јунакиња".

"Порођај је прошао природним путем, ништа није било намјештено и све је прошло добро. Сљедеће године у исто време да опет будете први, а ја ћу опет да дођем", казао је он уручивши мајци мале Искре поклон.

Са предсједником је бебу и мајку у Вишеградској обишао и министар здравља Златибор Лончар, а дежурни љекари потврдили су да је порођај прошао без компликација.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сведска

01.01.2019 13:24

Е сад да је то правна,социјална и средјена дрзава па да ова господја има годину дана макар 200 ЕУРА сваки мјесец,а послије годину ако не надје посао онда да добија 100 ЕУРА сваки мјесец.Онда би могли реци да се дрзава брине за родитеље и дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

01.01.2019 14:08

Демагог Вициц, процитана књига!

Name

Рада

01.01.2019 14:24

Не знам шта хоћете више! Предсједник је испоштовао традицију! Врло лијепе жеље је рекао! Шта бисмо рекли да није обишао или да је нешто беувезно причао? Сретна вам свима Нова година! Такође,више позитивних мисли,а посебно написаних и изговорених!!!