Vučić obišao prvu rođenu bebu

Predsjednik Aleksandar Vučić posjetio prvu bebu rođenu u 2019. i rekao da kad se djevojčica prva u godini rodi to znači mir, sigurnost i stabilnost za cijelu zemlju.

Srbija 01.01.2019 | 11:33
Vučić obišao prvu rođenu bebu
Majci, koja ima i starijeg sina, je poželio još djece, da budu živa i zdrava.

"Prelijepa je Iskra i vrlo sam srećan što sam mogao da vas obiđem noćas. Dobili ste anđela", kazao je predsjednik presrećnoj majci.

Predsjednik Vučić je istakao da nema ništa ljepše od beba i da za njih, za decu i živimo. On je ponovio da je rođenje male Iskre velika sreća i za Srbiju. Konstatovao je da beba ne plače i kazao da je "junakinja".

"Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namješteno i sve je prošlo dobro. Sljedeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem", kazao je on uručivši majci male Iskre poklon.

Sa predsjednikom je bebu i majku u Višegradskoj obišao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni ljekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Svedska

01.01.2019 13:24

E sad da je to pravna,socijalna i sredjena drzava pa da ova gospodja ima godinu dana makar 200 EURA svaki mjesec,a poslije godinu ako ne nadje posao onda da dobija 100 EURA svaki mjesec.Onda bi mogli reci da se drzava brine za roditelje i djecu.

ODGOVORITE
Name

roki

01.01.2019 14:08

Demagog Vicic, procitana knjiga!

Name

Рада

01.01.2019 14:24

Не знам шта хоћете више! Предсједник је испоштовао традицију! Врло лијепе жеље је рекао! Шта бисмо рекли да није обишао или да је нешто беувезно причао? Сретна вам свима Нова година! Такође,више позитивних мисли,а посебно написаних и изговорених!!!