"Шеик" Ал Новак стигао у Доху!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић по освајању пехара на егзибицији у Дубаију, стигао је у Катар.

Тенис 31.12.2018 | 14:15
"Шеик" Ал Новак стигао у Доху!
Он ће у наредних седам дана играти на "Катар Ексон Мобајл Опену" у Дохи, турниру на којем је титулу освајао два пута, 2016. и 2017. године.

Ђоковић, којем ће ово бити четврто појављивање на такмичењу у Дохи, појавио се у видео снимкук у којем се види како је обучен у традиционално арапско одело.

"Поздрав свима! Овде Новак Ал-Ђоковић! Јављам вам се из Катара, тачније Дохе. Сјајно је поново вратити се овде. Обукао сам се као што видите другачије, али осећам се заиста одлично. Желим свима да пошаљем срдачне поздраве и надам се да ћу многе од вас видети ове недеље на турниру", поручио је шампион Вимблдона и УС Опена.

Његов противник на старту турнира биће 47. тенисер света, Дамир Џумхур, са којим се до сада само једном састајао, у Паризу ове јесени. Џумхур је тада предао меч при вођству српског тенисера од 6:1, 2:1.

Новак ће у Дохи покушати да постане тек други тенисер у 27 година дугој историји такмичења са три титуле. То је до сада једино пошло за руком Роџеру Федереру који је у Катару славио 2005, 2006. и 2011. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар