"Šeik" Al Novak stigao u Dohu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po osvajanju pehara na egzibiciji u Dubaiju, stigao je u Katar.

Tenis 31.12.2018 | 14:15
"Šeik" Al Novak stigao u Dohu!
On će u narednih sedam dana igrati na "Katar Ekson Mobajl Openu" u Dohi, turniru na kojem je titulu osvajao dva puta, 2016. i 2017. godine.

Đoković, kojem će ovo biti četvrto pojavljivanje na takmičenju u Dohi, pojavio se u video snimkuk u kojem se vidi kako je obučen u tradicionalno arapsko odelo.

"Pozdrav svima! Ovde Novak Al-Đoković! Javljam vam se iz Katara, tačnije Dohe. Sjajno je ponovo vratiti se ovde. Obukao sam se kao što vidite drugačije, ali osećam se zaista odlično. Želim svima da pošaljem srdačne pozdrave i nadam se da ću mnoge od vas videti ove nedelje na turniru", poručio je šampion Vimbldona i US Opena.

Njegov protivnik na startu turnira biće 47. teniser sveta, Damir Džumhur, sa kojim se do sada samo jednom sastajao, u Parizu ove jeseni. Džumhur je tada predao meč pri vođstvu srpskog tenisera od 6:1, 2:1.

Novak će u Dohi pokušati da postane tek drugi teniser u 27 godina dugoj istoriji takmičenja sa tri titule. To je do sada jedino pošlo za rukom Rodžeru Federeru koji je u Kataru slavio 2005, 2006. i 2011. godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar