Није истина да напуштам странку

Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић изјавио је да су најобичније измишљотине написи у појединим медијима да ће напустити ову странуку.

Република Српска 31.12.2018 | 10:05
Није истина да напуштам странку
"Медијских написи о мом наводном изласку из Уједињене Српске и преласку у други посланички клуб у Народној скупштини Републике Српске најобичније су измишљотине. Никада нисам размишљао нити са било ким преговарао о изласку из Уједињене Српске или преласку у другу политичку странку", навео је Петковић у саопштењу.

Он је оцијенио да постоје медији и појединци који не могу да прихвате чињеницу да је Уједињена Српска политичка странка која је за кратко вријеме направила изузетно добар резултат и постала парламентарна на свим нивоима, са сталном тенденцијом раста.

"Вјерујем да ће Уједињена Српска и у будућности расти, а ја ћу се томе посветити још јаче јер већ послије празника крећемо у формирање нових општинских одбора у Изборној јединици три, за коју сам потпредсједник и за коју сам задужен", поручио је Петковић.

Говорећи о одласку Дарка Кременовића из Уједињене Српске, Петковић је рекао да је то његов лични избор и није никакав исхитрени потез, него резултат дугорочног размишљања и плод жеље да се у цијелости посвети адвокатури и раду у Адвокатској комори Републике Српске.

Петковић је додао да, у сваком случају, Кременовић остаје његов политички савјетник и лични пријатељ.

(БН)