Партизан отео Звезди крило шампионске генерације!

Репрезентативац Србије, рођен 2000. године, биће послат на каљење у Телеоптик!

Фудбал 02.01.2019 | 09:00
Партизан отео Звезди крило шампионске генерације!
Причало се да ће Црвена звезда приволети у своје редове једног од најталентованијих играча Партизана Јована Кокира. Међутим, клуб из Хумске успео је да преотме вечитом ривалу једог од одликаша „класе 2000“ Радивоја Босића.

Реч је о крилном нападачу са запаженим учинком током прошлогодишње шампионске сезоне омладинаца Црвене звезде. Омладински репрезентативац Србије је ове јесени играо за Графичар , али очигледно није себе видео у Љутице Богдана. Према писању Спортског Журнала момак који је у љубичастом дресу, играјући Српску лигу Београд,  имао запажен учинак могао би врло брзо и званично да постане фудбалер Партизана.

Према наводима истог листа Босић би после потписивања приступнице за црно-беле био прослеђен на позајмицу у Телеоптик, тим који се такмичи у Првој лиги Србије.

Босић спада у ред најталентованијих српских играча рођених после 1. јануара 2000.године. Стандардан је члан млађих селекција ФСС. Афримисао се прошле године, током пролећа је носио омладински тим Црвене звезде у борби за шампионски пехар.

Као већина чланова шампионске генерације Милана Лешњака није добио шансу да се опроба у Лиги шампиона за младе. На Маракани су проценили да ће за њихов играчи развој бити боље да се кале у редовима српсколигаша са Топчидерске звезде....

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар