Partizan oteo Zvezdi krilo šampionske generacije!

Reprezentativac Srbije, rođen 2000. godine, biće poslat na kaljenje u Teleoptik!

Fudbal 02.01.2019 | 09:00
Partizan oteo Zvezdi krilo šampionske generacije!
Pričalo se da će Crvena zvezda privoleti u svoje redove jednog od najtalentovanijih igrača Partizana Jovana Kokira. Međutim, klub iz Humske uspeo je da preotme večitom rivalu jedog od odlikaša „klase 2000“ Radivoja Bosića.

Reč je o krilnom napadaču sa zapaženim učinkom tokom prošlogodišnje šampionske sezone omladinaca Crvene zvezde. Omladinski reprezentativac Srbije je ove jeseni igrao za Grafičar , ali očigledno nije sebe video u Ljutice Bogdana. Prema pisanju Sportskog Žurnala momak koji je u ljubičastom dresu, igrajući Srpsku ligu Beograd,  imao zapažen učinak mogao bi vrlo brzo i zvanično da postane fudbaler Partizana.

Prema navodima istog lista Bosić bi posle potpisivanja pristupnice za crno-bele bio prosleđen na pozajmicu u Teleoptik, tim koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Bosić spada u red najtalentovanijih srpskih igrača rođenih posle 1. januara 2000.godine. Standardan je član mlađih selekcija FSS. Afrimisao se prošle godine, tokom proleća je nosio omladinski tim Crvene zvezde u borbi za šampionski pehar.

Kao većina članova šampionske generacije Milana Lešnjaka nije dobio šansu da se oproba u Ligi šampiona za mlade. Na Marakani su procenili da će za njihov igrači razvoj biti bolje da se kale u redovima srpskoligaša sa Topčiderske zvezde....

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar