Бокан: Према Џикићу смо развили емоције, али...

Није он освојио само титулу! Председник Будућности Драган Бокан казао је да је турбулентан период неминовно довео до одлуке о промени шефа стручног штаба.

Кошарка 31.12.2018 | 08:30
Бокан: Према Џикићу смо развили емоције, али...
"КК Будућност Воли се у претходном периоду суочио са свим изазовима које са собом носи захтевно учешће у Евролиги, као и регионалној АБА лиги. Имајући у виду да је иза нас турбулентан период који нису пратили очекивани резултати, циклус промена који је започет довођењем нових играча и озбиљног појачања екипе је неминовно довео до одлуке о промени шефа стручног штаба", рекао је Бокан, а преносе "Вијести".

Одлука Управног одбора је, како је навео, била тешка.

"Александар Џикић је тренер који је заслужан за историјски шампионски пехар и освајање АБА лиге, учешће у Евролиги и бројне успјехе клуба, сјајне резултате и утакмице које ће ће се дуго памтити. Ми у Управном одбору, као и комплетан тим, наши навијачи и целокупна црногорска спортска јавност, развили смо посебну емоцију према тренеру Џикићу. Освојио је не само шампионску титулу, већ и симпатије публике, која му је то увек недвосмислено показивала", рекао је Бокан, који се "с поштовањем" захвалио досадашњем тренеру "на преданом и професионалном раду и оствареним резултатима", пожеливши му "срећу и успех у наставку тренерске каријере".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар