ВЕЛИКИ Митровић: Није хтио да се свађа, дао га за побједу!

Абубакар Камара је имао жарку жељу да шутира пенал, отерао је све око себе и - промашио, да би Александар Митровић свог саиграча спасао од етикете трагичара сјајним голом у надокнади.

Фудбал 29.12.2018 | 20:00
ВЕЛИКИ Митровић: Није хтио да се свађа, дао га за побједу!
Често су за њега говорили да је "луда глава", али дефинитвно је сазрео - и људски и фудбалски - и то може да види свако ко гледа његове партије ове сезоне!

Александар Митровић је у 91. минуту меча против Хадерсфилда шутирао из прве у контри и погодио за победу свог тима (1:0), а коју је у питање довео безобразан потез његовог саиграча Камаре, само десетак минута раније, када се свађао са саиграчима око пенала.

Лопта је после корнера погодила једног играча Хадерсфилда у руку, судија је показао на "белу тачку", а Камара није имао дилему да је на њему да га изведе.

Пришли су му Калум Чемберс и Том Керни с поруком да има бољих од њега за тај посао, ту је био и Митровић, али је Француз био својеглав и промашио.

"Имали смо један ове сезоне и ја сам погодио", рекао им је наводно.

После силне дискусије једино му је пре пенала пришао Митровић и дао му подршку, бодрио га да погоди за вођство Фулам, полубио га у главу, међутим ни то му није помогло пошто је шутирао катастрофално, Лесл га је лако прочитао.

Камара ипак није био потпуни трагичар овог меча пошто га је Митровић спасао у надокнади времена, за осми гол ове сезоне, и победу којом су "теријере" закуцали за дно.

Фулам је дефинитивно поправио одбрану у последњих месец дана, али дефинитвно постоје неки проблеми у екипи где егоизам појединаца може да поремети атмосферу. Видећемо како ће се екипа "издићи" у 2019. години, пошто им је потребно да играју константније, да би преживели у елити.

Александру Митровићу је ово био 32. календарски гол (Фулам, Србија), а надамо се да ће у истом ритму наставити и у Новој години.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар