VELIKI Mitrović: Nije htio da se svađa, dao ga za pobjedu!

Abubakar Kamara je imao žarku želju da šutira penal, oterao je sve oko sebe i - promašio, da bi Aleksandar Mitrović svog saigrača spasao od etikete tragičara sjajnim golom u nadoknadi.

Fudbal 29.12.2018 | 20:00
VELIKI Mitrović: Nije htio da se svađa, dao ga za pobjedu!
Često su za njega govorili da je "luda glava", ali definitvno je sazreo - i ljudski i fudbalski - i to može da vidi svako ko gleda njegove partije ove sezone!

Aleksandar Mitrović je u 91. minutu meča protiv Hadersfilda šutirao iz prve u kontri i pogodio za pobedu svog tima (1:0), a koju je u pitanje doveo bezobrazan potez njegovog saigrača Kamare, samo desetak minuta ranije, kada se svađao sa saigračima oko penala.

Lopta je posle kornera pogodila jednog igrača Hadersfilda u ruku, sudija je pokazao na "belu tačku", a Kamara nije imao dilemu da je na njemu da ga izvede.

Prišli su mu Kalum Čembers i Tom Kerni s porukom da ima boljih od njega za taj posao, tu je bio i Mitrović, ali je Francuz bio svojeglav i promašio.

"Imali smo jedan ove sezone i ja sam pogodio", rekao im je navodno.

Posle silne diskusije jedino mu je pre penala prišao Mitrović i dao mu podršku, bodrio ga da pogodi za vođstvo Fulam, polubio ga u glavu, međutim ni to mu nije pomoglo pošto je šutirao katastrofalno, Lesl ga je lako pročitao.

Kamara ipak nije bio potpuni tragičar ovog meča pošto ga je Mitrović spasao u nadoknadi vremena, za osmi gol ove sezone, i pobedu kojom su "terijere" zakucali za dno.

Fulam je definitivno popravio odbranu u poslednjih mesec dana, ali definitvno postoje neki problemi u ekipi gde egoizam pojedinaca može da poremeti atmosferu. Videćemo kako će se ekipa "izdići" u 2019. godini, pošto im je potrebno da igraju konstantnije, da bi preživeli u eliti.

Aleksandru Mitroviću je ovo bio 32. kalendarski gol (Fulam, Srbija), a nadamo se da će u istom ritmu nastaviti i u Novoj godini.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar