Пријовић одбио луду понуду из Кине!

И плату од 20. 000. 000 евра! Рекао је не и позиву Ал Итихада!

Фудбал 31.12.2018 | 13:00
Пријовић одбио луду понуду из Кине!
Александар Пријовић налази се у епицентру лудила које се спрема за предстојећи зимски прелазни рок!

После фантастичне 2018. године и одличних партија у полусезони за нама, српски голгетер привукао је озбиљну пажњу богатих клубова са истока и ових дана је на најслађим мукама. Према информацијама из Грчке, тачније портала Реал, Пријовић је одбио луду понуду кинеског Гуангџоу Еверграндеа. Некадашњи шампион Кине желео је да учини Пријовића богатим човеком, али он је, бар засад, одбио могућност да се пресели на Далеки Исток.

Гуангџоу је, наиме, спреман да солунском Паоку исплати откупну клаузулу за Пријовића на 10.000.000 евра, а српском репрезентативцу је понудио плату од 20.250.000 евра! Односно, 4.500.000 евра годишње и уговор на четири и по године!

Фантастична понуда кинеског гиганта много је јача од оне коју је доставио пре равно годину дана, али Пријовић и даље успешно одбија јаку офанзиву. Лопта је, практично, у Пријовићевом пољу, јер ПАОК не може ништа, пошто сума од 10.000.000 евра активира клаузулу, а према информацијама истог портала, Србин се тренутно размишља шта му је чинити. Тренер Фабио Канаваро очигледно је озбиљно загризао за Пријовића, о чему најбоље говори то да га прати безмало годину дана. Гуангџоу је после седам година изгубио кинески трон, иако су у тиму играчи попут Паулиња, Талиске и Гулара.

У Паоку покушавају све што је у њиховој моћи да Пријовића задрже до краја сезоне и тако задрже највишу амбицију, а то је да донесу шампионску круну на Тумбу.

Подсетимо, ПАОК је чак спреман да још једном ревидира Пријовићев уговор и понуди му још боље услове, иако сада зарађује око милион евра.

Оно што је такође занимљиво јесте да је Пријовић рекао „НЕ“ и на позив из Саудијске Арабије, што је објављено на више извора у Грчкој. Тачније, из Ал Итихада, који је Паоку доставио званичну понуду на 8.000.000 евра, што је за два милиона мање од поменуте клаузуле.

Ал Итихад се труди да доведе Пријовића на изричиту молбу тренера Славена Билића, који је свестан играчких квалитета српског репрезентативца.

Арапи ће морати да појачају понуду, а Кинези да се надају чуду, пошто јер је Пријовићу лепо у Солуну и жели да остане у европском фудбалу. Мада, услове које нуди Гуангџоу су фантастични. Не треба заборавити да је Бордо такође недавно доставио чек на 8.000.000 евра, али ПАОК тражи бар свих 10.000.000, иако је највећа жеља да Пријовић остане.

Фото: Реутерс

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар