Акција: А зашто ја немам пакетић?

Акцију под називом „А зашто ја немам пакетић?" већ девету годину за редом организују студенти Факултета пословне економије И Педагошког факултета у сарадњи са Центром за социјални рад и организацијом Црвеног крста из Бијељине. У Центру за високо образовање у Бијељини подијељено је више од 500 новогодишњих пакетића за малишане из социјално угрожених породице.

Република Српска 29.12.2018 | 13:11
Акција: А зашто ја немам пакетић?
Бијељина има неколико стотина малишана чији родитељи нису у могућности да им обезбиједе нормалне услове за живот и којима је новогодишњи пакетић луксуз.

Ипак не треба заборавити да је један дјечији осмијех вриједнији од свих материјалних вриједности и управо је то био мотив студената који сваке године организују ову акцију.

Кристина Копривица, координатор овог пројекта, наводи да су ове године у акцију укључени и студенти Правног и Пољопривредног факултета.

Ове године у овој акцији прикупљено је више од 500 пакетића, они који не буду подијељени биће прослијеђени организацијама које се баве сличним дјелатностима.

Да овај дан буде заиста посебан, допринијели су и асистенти и студенти Педагошког факултета. Они су одржали занимљиве и креативне радионице с дјецом, након чега су услиједили дјечија представа и долазак Дједа Мраза.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зато

29.12.2018 12:29

Зато што су вам,нам маме и тате на бироу за запошљавање,а тамо се не добија ништа осим наде за узалудно чекање.Тата је морао и заборавити да је ратовао и отићи у печалбу по крваво зарађени новац а мама чами на бироу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

29.12.2018 18:00

овом приликом бих замолио госпођу Кристину Копривницу да остави број или некога ко може да остави број за контакт са њом па бих се ја јавио. Хвала унапријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

30.12.2018 07:35

А засто немају пакетице питајте диктатора додика и његове пљацкасе

ОДГОВОРИТЕ