Akcija: A zašto ja nemam paketić?

Akciju pod nazivom „A zašto ja nemam paketić?" već devetu godinu za redom organizuju studenti Fakulteta poslovne ekonomije I Pedagoškog fakulteta u saradnji sa Centrom za socijalni rad i organizacijom Crvenog krsta iz Bijeljine. U Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini podijeljeno je više od 500 novogodišnjih paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodice.

Republika Srpska 29.12.2018 | 13:11
Akcija: A zašto ja nemam paketić?
Bijeljina ima nekoliko stotina mališana čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede normalne uslove za život i kojima je novogodišnji paketić luksuz.

Ipak ne treba zaboraviti da je jedan dječiji osmijeh vrijedniji od svih materijalnih vrijednosti i upravo je to bio motiv studenata koji svake godine organizuju ovu akciju.

Kristina Koprivica, koordinator ovog projekta, navodi da su ove godine u akciju uključeni i studenti Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta.

Ove godine u ovoj akciji prikupljeno je više od 500 paketića, oni koji ne budu podijeljeni biće proslijeđeni organizacijama koje se bave sličnim djelatnostima.

Da ovaj dan bude zaista poseban, doprinijeli su i asistenti i studenti Pedagoškog fakulteta. Oni su održali zanimljive i kreativne radionice s djecom, nakon čega su uslijedili dječija predstava i dolazak Djeda Mraza.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zato

29.12.2018 12:29

Zato što su vam,nam mame i tate na birou za zapošljavanje,a tamo se ne dobija ništa osim nade za uzaludno čekanje.Tata je morao i zaboraviti da je ratovao i otići u pečalbu po krvavo zarađeni novac a mama čami na birou.

ODGOVORITE
Name

Zare

29.12.2018 18:00

ovom prilikom bih zamolio gospođu Kristinu Koprivnicu da ostavi broj ili nekoga ko može da ostavi broj za kontakt sa njom pa bih se ja javio. Hvala unaprijed.

ODGOVORITE
Name

Austria

30.12.2018 07:35

A zasto nemaju paketice pitajte diktatora dodika i njegove pljackase

ODGOVORITE