Уз дарове у љепше празнике

Поводом предстојећих празника Удружење жена са инвалидитетом “Импулс” из Бијељине подјелило је пакете чланицама које су у стању социјалне потребе. За најмлађе су уручени пакетићи које су обезбиједили ученици Економске средње школе кроз акцију “Један слаткиш, једно дијете”.

Република Српска 29.12.2018 | 11:05
Уз дарове у љепше празнике
Удружење “Импулс” Бијељина кроз пројекат “Знам да могу” обезбиједило је средства за куповину пакета помоћи који садрже основне прехрамбене и хигијенске производе.

Пакети су подијељени чланицама које су у стању социјалне потребе и са тешким обликом инвалидности.

“Овом приликом жељели смо, у сусрет празницима, да обрадујемо наше чланице којима ће ова помоћ бити од велике користи. На овај начин желимо да скренемо пажњу на тешку финансијску ситуацију у којој се многи налазе, а нечије мало некоме може бити много”, истакла је предсједник Удружења жена са инвалидитетом “Импулс” Тања Милинковић.

Савјет ученика Економске школе кроз акцију “Један слаткиш, једно дјете” прикупили су одређен број слаткиша од којих су спремљени и уручени пакетићи за дјецу мајки са инвалидитетом.

Пеђа Ерић, један од чланова Савјета ученика Економске школе, рекао је да није било тешко прикупити помоћ, слаткише за најмлађе и да ће сличне акције наставити и у наредним годинама.

Удружење жена са инвалидитетом “Импулс” његује дугогодишњу сарадњу са Народном библиотеком “Филип Вишњић” из које су овом приликом омогућили бесплатну чланарину у наредној години за 28 чланица удружења.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар