Uz darove u ljepše praznike

Povodom predstojećih praznika Udruženje žena sa invaliditetom “Impuls” iz Bijeljine podjelilo je pakete članicama koje su u stanju socijalne potrebe. Za najmlađe su uručeni paketići koje su obezbijedili učenici Ekonomske srednje škole kroz akciju “Jedan slatkiš, jedno dijete”.

Republika Srpska 29.12.2018 | 11:05
Uz darove u ljepše praznike
Udruženje “Impuls” Bijeljina kroz projekat “Znam da mogu” obezbijedilo je sredstva za kupovinu paketa pomoći koji sadrže osnovne prehrambene i higijenske proizvode.

Paketi su podijeljeni članicama koje su u stanju socijalne potrebe i sa teškim oblikom invalidnosti.

“Ovom prilikom željeli smo, u susret praznicima, da obradujemo naše članice kojima će ova pomoć biti od velike koristi. Na ovaj način želimo da skrenemo pažnju na tešku finansijsku situaciju u kojoj se mnogi nalaze, a nečije malo nekome može biti mnogo”, istakla je predsjednik Udruženja žena sa invaliditetom “Impuls” Tanja Milinković.

Savjet učenika Ekonomske škole kroz akciju “Jedan slatkiš, jedno djete” prikupili su određen broj slatkiša od kojih su spremljeni i uručeni paketići za djecu majki sa invaliditetom.

Peđa Erić, jedan od članova Savjeta učenika Ekonomske škole, rekao je da nije bilo teško prikupiti pomoć, slatkiše za najmlađe i da će slične akcije nastaviti i u narednim godinama.

Udruženje žena sa invaliditetom “Impuls” njeguje dugogodišnju saradnju sa Narodnom bibliotekom “Filip Višnjić” iz koje su ovom prilikom omogućili besplatnu članarinu u narednoj godini za 28 članica udruženja.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar