Рисе открио како га је Белами тукао палицом за голф!

Легендарни дефанзивац Ливерпула Јон Арне Рисе (38) издао је књигу "Руннинг Ман" у којој је открио детаље о свом спортском и приватном животу.

Фудбал 02.01.2019 | 18:45
Рисе открио како га је Белами тукао палицом за голф!
Норвежанин се у својој аутобиографији није либио да напише ствари које су му се догађале у животу, а након свега неколико страница утисак је да је много прошао у животу.

Рисе је у једном дело говорио о дивљачком нападу тадашњег саиграча крега Беламија у португалском Алгарвеу, где су се 2007. године "Црвени" спремали за меч осмине финала Лиге шампиона против Барселоне. 

"Били смо у клубу и неки играчи су почели да пију алкохол, а убрзо се на мом столу нашао микрофон. Белами је урлао крај уређаја за караоке – 'Рисе ће певати! Рисе ће певати!'. Већ тада је био прилично пијан, а ја сам био нервозан", пише Норвежанин и наставља: 

"Није одустајао, а ја сам му пришао и рекао: 'Нећу певати, зачепи или ћу те пребит!', што га је само још узнемирило. Говорио је: 'Убићу те, црвена п**до!'. Дословно је урлао је на мене". 

На томе се није завршило. 

"Те ноћи сам се пробудио у мраку своје хотелске собе. Крај мог кревета стајао је Белами са палицом за голф у рукама. Близу је био и Стив Финан, с којим је Велшанин делио собу. Замахнуо је свом снагом и покушао је да ме удари у потколеницу, што би ми окончало каријеру, али успео сам да померим ногу. Скочио сам из кревета, а Белами је викао 'Брига ме хоћу ли завршити у затвору, брига ме, убићу те!', а онда је поново замахнуо и погодио ме у бок, свом снагом. Сљедећи ударац погодио ме у бедро, али био сам пун адреналина и нисам ништа осетио. Могао је озбиљно да ме повреди", закључио је Рисе. 

Рисе је кроз каријеру поред Ливерпула играо још за Монако, Рому, Фулам, АПОЕЛ...

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар