Rise otkrio kako ga je Belami tukao palicom za golf!

Legendarni defanzivac Liverpula Jon Arne Rise (38) izdao je knjigu "Running Man" u kojoj je otkrio detalje o svom sportskom i privatnom životu.

Fudbal 02.01.2019 | 18:45
Rise otkrio kako ga je Belami tukao palicom za golf!
Norvežanin se u svojoj autobiografiji nije libio da napiše stvari koje su mu se događale u životu, a nakon svega nekoliko stranica utisak je da je mnogo prošao u životu.

Rise je u jednom delo govorio o divljačkom napadu tadašnjeg saigrača krega Belamija u portugalskom Algarveu, gde su se 2007. godine "Crveni" spremali za meč osmine finala Lige šampiona protiv Barselone. 

"Bili smo u klubu i neki igrači su počeli da piju alkohol, a ubrzo se na mom stolu našao mikrofon. Belami je urlao kraj uređaja za karaoke – 'Rise će pevati! Rise će pevati!'. Već tada je bio prilično pijan, a ja sam bio nervozan", piše Norvežanin i nastavlja: 

"Nije odustajao, a ja sam mu prišao i rekao: 'Neću pevati, začepi ili ću te prebit!', što ga je samo još uznemirilo. Govorio je: 'Ubiću te, crvena p**do!'. Doslovno je urlao je na mene". 

Na tome se nije završilo. 

"Te noći sam se probudio u mraku svoje hotelske sobe. Kraj mog kreveta stajao je Belami sa palicom za golf u rukama. Blizu je bio i Stiv Finan, s kojim je Velšanin delio sobu. Zamahnuo je svom snagom i pokušao je da me udari u potkolenicu, što bi mi okončalo karijeru, ali uspeo sam da pomerim nogu. Skočio sam iz kreveta, a Belami je vikao 'Briga me hoću li završiti u zatvoru, briga me, ubiću te!', a onda je ponovo zamahnuo i pogodio me u bok, svom snagom. Sljedeći udarac pogodio me u bedro, ali bio sam pun adrenalina i nisam ništa osetio. Mogao je ozbiljno da me povredi", zaključio je Rise. 

Rise je kroz karijeru pored Liverpula igrao još za Monako, Romu, Fulam, APOEL...

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar