Случај Драгичевић предат Тегелтији

Врелина: Ознојени Додик, Лажирање Тегелтије и ново питање за истрагу - Ко су Батинаши Убилачких Намјера који су ломили Голоруки Народ; Страначка Милиција на Тргу је, у симболичкој равни, Повратак Убица на Мјесто Злочина

Република Српска 28.12.2018 | 23:28
Случај Драгичевић предат Тегелтији
1.
Дани су све врелији; Милорад Додик све ознојенији. Као и Жељка Цвијановић.

Планета бруји о суровости Страначких Батинаша Драгана Лукача, команданта Партијске гарде, а Додик, Цвијановићева и диспечер Вишковић су се изгубили - од понуда да се састане са Давором Драгичевићем, Додик је, за мање од 24 часа, стигао до нових лажних оптужби на Даворов рачун.

2.
Ко таквим индивидуама може ишта повјеровати?! Нико ништа.

Додик пријети чак и разваљивањем Тужилаштва, што ће учинити као што је затворио и Суд у Зворнику. Пајац опасних намјера!!!

3.
Брутално пребијање жена, дјеце, младих, свих које су Батинаши стигли, покушава се претворити у “закониту акцију” против голоруког народа - спинује се свим што им падне на ум. Ничим разумним.

4.
Правда за Давида је доминантна мантра у Региону, у Свијету; само Правде за Давида нема тамо гдје је већ одавно требала да се деси - у Републици Српској!

5.
Нема је, јер то не дозвољава Лукач - Истина о убиству Давида Драгичевића, када би се службено обзнанила, значила би крај сада већ Убилачког Режима, који никако да прихвати да не може вјечно Убијати некажњено.

6.
Додик је трагичан до комичности - фингира нападе на Окружно тужилаштво, које у потпуности контролише и којем је Лукач наредио да не смије ријештити случај Тешког убиства Давида Драгичевића.

7.
Изгубљен у сопственим лажима, у помоћ Јавно позива Милана Тегелтију, свог слугу, који је на позицији предсједника ВСТС, да му “ријеши случај” - тако што ће га одмах пренијети у Тужилаштво БиХ, а потом ту контролисати и одвести у бескрај нерјешавања. То је циљ.

8.
Тегелтија, ноторни криминалац, шеф Правосудне мафије, спремно се одазвао на позив Кума - фингира се јавна свађа, унапријед договорена, разиграна.

Међутим, све је то блиједо и провидно - испрана, плиткоумна игра одавно прочитаних вашарских превараната.

9.
Предмет Тешко убиство Давида Драгичевића треба да иде у Тужилаштво БиХ, али истрагом мора бити обухваћен и Тегелтија. Јер мјесецима ништа није предузимао, јер је мјесецима са Миодрагом Бајићем договарао како развући истрагу и не истражити ништа; Јер је дозволио да уцијењени Далибор Врећо и Желимир Лепир раде по Лукачевом и диктату Дарка Илића; Јер није ништа учинио када су Бајић и Горан Гламочанин лажирали истрагу против Дарка Илића и паушално, у складу са присвојеним “Божијим” овлаштењима, ослободили све и једног припадника МУП РС било какве одговорности, без икакве истраге.

10.
Нису сви припадници МУП РС криви за Убиство Давида Драгичевића, али њих тридесетак, најмање, директно је инволвирано што у Убиство, што у уништавање доказа, трагова, крађу кључног доказног материјала.

Доста је оних који шуте, а све знају!

Није све ни у страху за егзистенцију; Понешто је и у карактеру!

11.
Синиша Кострешевић могао би докторирати на бескарактерности: Обећао је ријешити Убиство; Обећао је затворити Врећу; Обећао је, законски, уклонити Илића, Лукача, “њихове криминалце из МУП РС”… Све је то он обећавао нејавно - а на крају га је Додик двоструко потрошио.

12.
Од Кострешевића није остала ни слина, што се не би могло рећи за Дарка Ћулума - он је био и остао слина!!!

13.
Људи су разумјели шта је на дјелу; Много њих; Нељудима не треба ни појашњавати - остају то што јесу!

14.
Шта ће даље бити: Давор се враћа на Трг, у недјељу, заједно са Људима; Чему онда Батинање, премлаћивање, невиђено Насиље, сабијање у двориште Храма; Закључаног Храма (дио СПЦ-а не зна за дно)?

15.
Лукач је хтио показати да је Газда; Додик је хтио показати да је Газда; Цвијановићка је хтјела показати да је Газда… - да могу, како су најавили, обрисати Људе са Трга!

Огроман број припадника Страначке Милиције на Тргу, већ четири дана, јесте, у симболичкој равни, Повратак Убица на Мјесто Злочина!

16.
Обрисани су они! Брутални напад на голоруки народ, на Божић (по Грегоријанском календару), који поштују сви и све вјере, показао је о каквим Нељудима је ријеч.

17.
Људски живот за њих је ништа: Начин на који су, 25.12., тукли голоруки народ - брутално, бестијално, мучки, подло, животињски - истовјетан је начину на који су пребијали Давида Драгичевића. И убили га!

18.
Да будем до краја прецизан - Били су спремни Убити и 25.12.; По Лукачевом наређењу!

Иако су били сакривени иза униформи, нескривен је био њихов Убилачки Наступ!

19.
Ко су ти Нељуди, те Звијери?! И на то питање мора се добити одговор, јер то нису обични полицајци - то су професионални Батинаши и Убице, обучени у полицијске униформе, доведени да масакрирају. Ту нема дилеме, као што је нема ни око тога да Крвави Режим, док год постоји, неће дозволити да се ријеши убиство Давида Драгичевића; Разлог је прејасан - Био би то њихов Крај!

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 58

Оставите коментар
Name

Са стране

28.12.2018 22:40

Па зар и Давор није тражио да случај преузме "државно" тужилаштво?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.12.2018 04:45

Јесте. Разлози због којих то Давор и Тегелтија раде су разлицити. Давору је то корак према Стразбуру, а Тегелрији пренос притиска на дрзавно тузиластво како би попустили окрузно, али нема ниста од тога. Притидак остаје на све!

Name

Генерал

29.12.2018 07:00

Само да би могли друге да оптузују а криминал и даље остаје на дјелу. Добар сценариј само Тузиластво БиХ није надлезно за овај слуцај. Остаје цињеница да Тузиластво на свим нивоима има Додикове људе инсталирано.

Name

Игор

29.12.2018 07:02

Супер ето нек Тегелтија ријеси

Name

Архандјело

29.12.2018 08:29

ТЕГЕЛТИЈА, ГЛЕДАМО ТЕ! ЈА ПАМТИМ ,МИ ПАМТИМО! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!! САМО МИРНО И ДОСТОЈАНСТВЕНО.

Name

црвени хоризонти

29.12.2018 08:38

Мени и даље није јасно ако туж. БиХ преузме случај које би некако дошло до оптужнице, гдје ће се судјење одвијати јер пред судом БиХ, мислим да није могуће.

Name

МИРКО

29.12.2018 08:40

НЕМОЈТЕ ПУНО ОЧЕКИВАТИ ЈЕР ИМАМО ИСКУСТВА И ТАМО НА БАЗИ ЈА ТЕБИ ТИ МЕНИ А ТРЕБАМО СЕ СЈЕТИТИ НЕКИХ СПОРНИХ ПРЕДМЕТА!

Name

Убице!

29.12.2018 08:49

Јесте то хтио Давор, али на самом почетку! Ови бајини криминалци су смислили тактику, како да опструишу случај и у државном тужилаштву, јер и тамо има бајиних слуга, које би то у своје руке преузели. Шта ћемо са УНИШТЕНИМ доказима од стране МУП-а РС? Шта ћемо са Лукачевим лажним изјавама и тврдњама да је Давид наркоман? Је л' треба та сотона остати на тој позицији? Са моралном аспекта је то било дно дна, сама та оптужба! Убице су и даље надлежне за сигурност наше дјеце! Лаку ноћ Бања Луко!!!

Name

Тамо далеко

29.12.2018 11:57

Суд и Тузиластво нису надлезни за овај предмет. Искљуцива надлезност је Окрузног тузиластва. За овај слуцај само треба провјерити комуникацију поступајуцег тузиоца на дан 24.03, 26.03, 31.03 и 04.04.2018. године и све це се казати само.

Name

Др

29.12.2018 13:23

На самом поцетку ових немилих и бруталних десавања сам писао како треба слуцај преузети тузиластво БИХ. Многи су то осудјивали ипак преовлада резум. Онај ко неразуме засто невреди му ни објасњавати

Name

Ето

28.12.2018 22:40

Еxтра, сад нек ријесе. Паметан потез

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.12.2018 04:41

И ријесит це сигурно.

Name

075

29.12.2018 06:17

Изгубљен у сопственим лажима, у помоћ Јавно позива Милана Тегелтију, свог слугу, који је на позицији предсједника ВСТС, да му “ријеши случај” - тако што ће га одмах пренијети у Тужилаштво БиХ, а потом ту контролисати и одвести у бескрај нерјешавања. То је циљ.

Name

к,

29.12.2018 09:58

Хоботница је то!?

Name

ПРЕНОС НАДЛЕЗНОСТИ

29.12.2018 11:18

АКО ОВО НИЈЕ ФАМОЗНИ ПРЕНОС НАДЛЕЗНОСТИ НЕ ЗНАМ СТА ЈЕ. Гдје је сада прица о референдуму, судуБИХ исл. Јесмо ли то вец заборавили??

Name

Ззззз

29.12.2018 18:42

Тегелтија Лукач Додик и остала алаша заједно у кампањи снсд-а! Шта очекивати од идиота?

Name

Капабланка

28.12.2018 22:41

Кад су питали Капабланку колико потеза мисли унапријед он је одговорио само један најбољи. Овај Додик сваки дан враца неке потезе и ако у саху вази такнуто макнуто. Једино сто је овим показао мада смо то одавно знали да има свуда своје људе. Ниста му не вјерујемо. Његови потези нас не интерсују. Одавно игра симултанку са самим собом. Идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.12.2018 08:09

Он само купује вријеме, покушава да заборав уради своје...развлачи колико може.

Name

Коментар

28.12.2018 22:44

Нека буде крај.Доста је овог двокласног друства,једни имају све повластице а други су апсолутно обесправљени.Разлике вец одавно нису висе нормалне,оне су се увукле у све сегменте зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моменат

28.12.2018 22:44

Сада је моменат да Тегелтија (љигавац) "одради" свој дио посла, због цега је и инсталиран на позицију од стране великог сефа Додика...ово је пресмијесно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

29.12.2018 08:08

Тегелтија, Бајиц, Илиц иста екипа. Нема од тога ниста. А знање им је нула.

Name

Све

28.12.2018 22:44

Јасно као дан,лијепо написано и веома реално!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

29.12.2018 07:14

Ма реално до бола, не лупај глупости, чуј голоруки народ,најбоље би било да је и народ имао по теби пендреке, орузје, то је јел да пракса у европским земљама и како вас није срамота писати и прицати о толикој употреби силе а да не говорим причи да је била на тргу полиција Србије, играте се ватре са таквом прицом, не зелите да размислите о последицама, гурајте ви воду на Комшићеву страну, не писем као присталица било којег политицара него као реалан човјек!

Name

Ре

29.12.2018 08:57

Реални цовјеце, кад гледас полицајце не знас који је од њих дилер, а који је цастан, а ја вјерујем да је висе ових потоњих . Није Комсиц створио овакву ситуацију, вец појединци из насе власти који нису дорасли задатку који су добили. И ово није од јуце, ово траје дузе времена и било је питање дана кад це се народ побунити. У свим клубовима у којима се ради дрога у обезбједјењу су полицијски инспектори. У то се мозес лицнк увјерити и мени је то застрасујуца цињеница.

Name

!?

29.12.2018 10:29

Ако на голорук иде таква репресија, па сигурно је да и народ мозе посегнути за пендреком и орузјем. Назалост!

Name

Саса

28.12.2018 23:05

Овај Тегелтија висе ми лици на криминалца него на судију. Једино нас беду лазу како је Босна немогуца а они сви заппослили своје у институције Бих. Ако је немогуца повуците све своје са функција па да вам верујемо. Народе Босне имате ви сви пријатеље Србе,Хрввате,Бошнњаке, као и ја и ми функционисемо бас лепо. Ззар није доста 20 година да нас разарају. Пропадамо због пар будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Саса

29.12.2018 06:55

Е, мој Саса, плитак си ти. Да су запослили "своје", мозда, вјероватно, али засто не би и градјани РС примали плате из заједницкг будзета. Једино је упитно, ако су ти градјани ускљуциво сродници политицара РС. Друго, имамо пријатеље и тамо и амо. Тацно. Тих пријатељских комуникацоја је вјероватно било и у сред "оног" (не повратило се висе) времена. Да је све тако идилицно (камо среце) не би, рецимо, било "убитацних" ријеци на рацун српског народа на босњацким порталима. Прогуглајте па онда размислите.

Name

Кола

28.12.2018 23:05

Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шумски човјек

28.12.2018 23:16

Лика ,у његовим круговима , називају “ Шумским човјеком”. Све је јасно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неса

28.12.2018 23:31

Свака цаст, сваку потписујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕ БУУУУУУ

28.12.2018 23:58

ГОСПОДО ОФИЦИРИ ИПОЛИЦАЈАИ ИМБЕЦИЛИ ДОБИЧЕТЕ ВЕЧУ ПЛАТУ АЛИ НЕМОЈ ТЕ ПОБИТИ СВОЈ НАРОД НЕЧЕТЕ ИМАТИ ОТКУД НАПЛАТИТИ ШТО БИОПНИ НАШИ СТАРИ РЕКЛИ НЕ ПЉУЈ ИЗНАД ГЛАВЕ У ЧЕЛО ЋЕ ТЕ ПОГОДИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоса ностра

29.12.2018 00:03

Ћелава сподоба у лику тог Тегелтије је најобичнији шарлатан и лауфер на Бајиној шаховској табли. Преварант, спонзорисан од убица и криминалаца је по ‘заслузи’ на челу ВСТС . Не заборавите његову ранију улогу у БЛ правосуђу када су се против лакташког шерифа водили спорови за пљачке и утаје од времена Бајиног првог мандата па до времена пљачке нашег новца приликом изградње зграде Владе РС. Ко не разумије принцип функционисања мафије, не може ни разумјети да је РС мафијашка творевина а сви ми њени заробљеници. Надобудни криминалци јурцају по градовима у црним скупим затамњеним лимузинама и сви се позивају на ‘имунитет код шефа’ . А шеф столује у Бања Луци на 14. спрату и у Бакинцима поред језера. Истина, у посљедње вријеме се све више бојажљиво окреће око себе. Боји се властите сјенке, а глуми бају и кабадахију. А најобични ји је пијачарски преварант. Неку ноћ се у зноју пробудио и сања Чаушескуа. Од тада има нападе зноја и потребу да хвата ваздух. Страначка армија у плавим униформама и оклопима сачињена је од батинаша и жељних извршне команде: У напад! У напад на голоруки народ! На жене, старце и дјецу. Али џаба све далеко су од циља. А Давор, Давор само што није стигао до свог циља, само што није стигао да их најури из топлих просторија. А нормални полицајци, ако их уопште има у њиховим редовима, шта чекају? Сат откуцава. Још није касно да положе оружје и бејзбол палице и да се одрекну убилачког нагона којим их режим наоружао... Тегелтија, Шпирић, Бисерка и сва та надобудна свита, направиће огромну гужву на излазу и у бјежанији. Али тад це бити касно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

29.12.2018 07:13

Који нормални полицајци? Већ мјесецима пишем да су сви на "државним јаслама" у служби "великог баје" и , срцем и душом , припадају режиму. Сваки нормалан и поштен човјек би се дистанцирао од режима и проговорио па и по цијену губитка посла. Сви се они само покушавају оправдати породицом и дјецом а при томе заборављају колико је туђе дјеце чији су родитељи незапослени. Да не говорим о огромном броју демобилисаних бораца , породица погинулих бораца , РВИ и њихове дјеце. Овај режим треба срушити , врх спаковати на дугогодишње робије и одузети им сву имовину а након тога провести лустрацију па да народ напокон продише.

Name

Бране

29.12.2018 06:12

Дали ико иста разумије овог Тегелтију, откуд да догура довде ? Па основно је да имаш лијеп изговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАСНО

29.12.2018 07:18

Вама сад ни ово не ваља. Давор је тразио тузиластво бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОЛА

29.12.2018 08:42

Имамо лоше искуство са бх тужилаштвом!

Name

Мафија

29.12.2018 08:57

Тражио на почетку, док још докази нису били уништени од стране МУП-а РС. Требало мафији 9 мјесеци да припреми терен и у Тужилаштву БиХ, па би сад да пребаце случај. Треба рај случај у Стразбур прослиједити, нек се Европа укључи.

Name

ТЕНК СФОР-а

29.12.2018 10:27

Ја сам довезао М. Д. на власт и он је срушио РС. Али, нисам знао да ће штитити убице и иживљавати се над сиротињом рајом.

Name

Видим

29.12.2018 07:26

Све у свему кад се сагледа ова цјелокупна мука, може се рећи да је најважније то да се народ покрену, а то значи да ће народ бити тај који руши овај криминални режим. Тај и такав режим је већ добрано начет и уздрман, треба само истрајати. Њихов крај је сасвим логичан слијед, јер сваким даном је све више и више освијештених грађана који му се супротстављају без страха. Румински народ је под чизмом Чаушескуа био у још већем паклу па су га се ријешили, ријешиће се и овај народ Додика. Лукача , Цвијановићке, Тегелтије, Шпирића, Фадмановића, Радојичића и осталих јахача апокалипсе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста висе

29.12.2018 09:37

Не видис ти ниста како да срусе власт кад нема пријевремених избора. Како да срусе били кога да не говорим о господину Додику. Изабрани су на ЦЕТИРИ године. То сто опозиција прица је за будале.

Name

?

29.12.2018 11:12

Питање за све, ова власт која траје јако дуго је могла да ради све како треба,без проблема од било кога. Засто није? Одговор сви имамо.

Name

055

29.12.2018 07:59

Заиста ће бити интересантно видјети ко су извршиоци а налогодавци ће бити јасни! А пазите,некад,суд БиХ,референдум итд.структурални дијалог,епилог;повлачење предмета Додиковог криминала из суда БиХ у суд РС,резултат склањањев и неспровођења поступка.Извршилац Тегелтија.Сада ,по договору напад на тужилаштво РС,пребацивање суду БиХ одуговлачење и заташкавањ,јер суд БиХ мора испочетка провести истрагу,али сада на бази свих уништених релевантних доказа итд.Е то је та лоповска филозофија,али сазнаће се кога штите,ко је тај да се жртвује и малтретира народ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

29.12.2018 08:11

Ако неко има доказе да је полиција убила Давида сто те доказе не достави.Ако нема повјерења у институције РС сто не однесе доказе у Сарајево,Загреб,Бец,у Пристину код Харадинаја он це једва цекати да то објави,у Брисел било гдје.Неко дефинитивно не зели да се овај слуцај ријеси а то сигурно нису власти РС,јер ако би се слуцај ријесио онда висе не би било разлога за протесте а ако нема протеста како срусити власт на улици.Зар Нобило није рекао да је прије 2 мјесеца слуцај био близу рјесења и (бас цудно) управо тад је отпустен!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.12.2018 08:41

Ма полиција је највјероватније сауцесник,прикривање и неспроводјење адекатне истраге,слуцај је слицан ином да Цадјом иионим дјецском,само сто је Давор одлуцан и енергицан,видјецемо,сигурно на крају неце бити као сто је било.Или они муфљузи типа Цераница замлацују Додика па се он поцео освјесцивати,ако није онда је малоуман!

Name

ПРАВДА

29.12.2018 08:36

СВЕ ЈЕ ОВО БОЗИЈА ПРОМИСАО. ОВАЈ СЛУЦАЈ ЈЕ САМО ПОВОД ДА СЕ НАРОД ПРОБУДИ, ПОСТЕНИ НАРОД, ДА НЕ БУДЕ ДРУСТВО СА ДВИЈЕ КЛАСЕ, КРИМИНАЛЦИ И ЛОПОВИ ИМАЈУ СВЕ А ПОСТЕНИ ЉУДИ ЈРДВА ЗИВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знатижељан Словенац

29.12.2018 08:40

Жао ми је, жао ми је због родитеља, жао ми је због оних, који се изсељавају и напуштају вашу земљу, жао ми је због ооних који немогу наћи посао, жао ми је због оних који раде за неколико стотина марака, жао ми је због пензионера, које једва спајају мјесец са мјесецом, жао ми је што вас политичари тако дуго вућу за нос, што се вам смију, што вам краду испред носа, што се дивите њиховим вилама и њиховом стилу живота, жао ми је због корупције и кримиланало који харају вашом земљом. Али поставља се ми питање, можда ипак волите све то, можда сте тако навикли на све ово, да не желите промјене, можда се вам овакав начин живота и државе свиђа ...? Да није тако, изборе неби добијали исти људи ... . Опет сте исте поставили на чело ... . Поздрав из Љубљане

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

29.12.2018 10:19

Доста тога су добро написао, осим задњег дијела Они су ПОКРАЛИ изборе, имају своје људе у свим институцијама поцевси од ЦИК-а који организују крадју за њих, а заузврат добијају мањи дио новца отетог од народа

Name

Баја

29.12.2018 08:50

Треба лакташком баји показати ко је главни баја у РС-у!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снеки

29.12.2018 08:51

Тегелтија и Додик као родјена браћа!!!Док нам такви воде дрзаву неће бити ни истине а поготово правде...Лесинари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

29.12.2018 09:16

Како сада да Додик и наси владари не казу да је то сада пренос надлезности и урусавања угледа и институција Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурат маоча

29.12.2018 09:38

Ако једни не знају ријешити нека иде даље док се не дође до оних који знају ријешити смрт несретног младића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

29.12.2018 09:42

Па сада су и у Француској странацки полицајци и батинаси. И они су исли на свој народ. Јос са сузавцима, пендрецима, смрковима. Са цим су стигли. Али нико није рекао да су странацки, а тукли су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

29.12.2018 10:10

Осудјивали су за прекомјерну употребу силе и то на русилацке протесте економске и успјели су. А наса полиција улази на мирне протесте и удара и гази па када неко од њих буде на земљи е онда градјани туку полицију. Болестан си ти добро

Name

Сваста

29.12.2018 12:52

Та два протеста су не упоредива. Ова наса ситуација је много гнуснија по свим параметрима. Било је и код нас разних намета, разних удара на стандард, обесправљености али без неке велике буке. Када се све негативнw силе споје,наравно да је лосе.

Name

ПРОТИВ МАФИЈЕ

29.12.2018 09:46

ЉУДИ НАЈЕБАЛИ СМО!У РАЉАМА СМО МАФИЈЕ И У РС И У ФБИХ.ПРОТЕСТИ МОГУ СКРЕНУТИ ПАЖЊУ НА ТО,АЛИ БОЈИМ СЕ ДА НЕЋЕ ПОМОЋИ.ВЛАСТ СЕ МОРА ПРЕУЗЕТИ ОД ЊИХ,АКО ХОЋЕМО ДА ЖИВИМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хари

29.12.2018 10:36

Велики поздрав за дијаспору. Видимо се натргу у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

29.12.2018 10:59

Само правду хоцемо.. Да убице конацно одговарају..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар П.

30.12.2018 06:46

Ма Тегелтија је извучен као кец из рукава. Тужилаштво БиХ је још горе од БЛ. Значи, ови ће развлачити. Ако Давор било шта поновно покуша може бити оптужен за угрожавање Уставног поретка.

ОДГОВОРИТЕ