Slučaj Dragičević predat Tegeltiji

Vrelina: Oznojeni Dodik, Lažiranje Tegeltije i novo pitanje za istragu - Ko su Batinaši Ubilačkih Namjera koji su lomili Goloruki Narod; Stranačka Milicija na Trgu je, u simboličkoj ravni, Povratak Ubica na Mjesto Zločina

Republika Srpska 28.12.2018 | 23:28
Slučaj Dragičević predat Tegeltiji
1.
Dani su sve vreliji; Milorad Dodik sve oznojeniji. Kao i Željka Cvijanović.

Planeta bruji o surovosti Stranačkih Batinaša Dragana Lukača, komandanta Partijske garde, a Dodik, Cvijanovićeva i dispečer Višković su se izgubili - od ponuda da se sastane sa Davorom Dragičevićem, Dodik je, za manje od 24 časa, stigao do novih lažnih optužbi na Davorov račun.

2.
Ko takvim individuama može išta povjerovati?! Niko ništa.

Dodik prijeti čak i razvaljivanjem Tužilaštva, što će učiniti kao što je zatvorio i Sud u Zvorniku. Pajac opasnih namjera!!!

3.
Brutalno prebijanje žena, djece, mladih, svih koje su Batinaši stigli, pokušava se pretvoriti u “zakonitu akciju” protiv golorukog naroda - spinuje se svim što im padne na um. Ničim razumnim.

4.
Pravda za Davida je dominantna mantra u Regionu, u Svijetu; samo Pravde za Davida nema tamo gdje je već odavno trebala da se desi - u Republici Srpskoj!

5.
Nema je, jer to ne dozvoljava Lukač - Istina o ubistvu Davida Dragičevića, kada bi se službeno obznanila, značila bi kraj sada već Ubilačkog Režima, koji nikako da prihvati da ne može vječno Ubijati nekažnjeno.

6.
Dodik je tragičan do komičnosti - fingira napade na Okružno tužilaštvo, koje u potpunosti kontroliše i kojem je Lukač naredio da ne smije riještiti slučaj Teškog ubistva Davida Dragičevića.

7.
Izgubljen u sopstvenim lažima, u pomoć Javno poziva Milana Tegeltiju, svog slugu, koji je na poziciji predsjednika VSTS, da mu “riješi slučaj” - tako što će ga odmah prenijeti u Tužilaštvo BiH, a potom tu kontrolisati i odvesti u beskraj nerješavanja. To je cilj.

8.
Tegeltija, notorni kriminalac, šef Pravosudne mafije, spremno se odazvao na poziv Kuma - fingira se javna svađa, unaprijed dogovorena, razigrana.

Međutim, sve je to blijedo i providno - isprana, plitkoumna igra odavno pročitanih vašarskih prevaranata.

9.
Predmet Teško ubistvo Davida Dragičevića treba da ide u Tužilaštvo BiH, ali istragom mora biti obuhvaćen i Tegeltija. Jer mjesecima ništa nije preduzimao, jer je mjesecima sa Miodragom Bajićem dogovarao kako razvući istragu i ne istražiti ništa; Jer je dozvolio da ucijenjeni Dalibor Vrećo i Želimir Lepir rade po Lukačevom i diktatu Darka Ilića; Jer nije ništa učinio kada su Bajić i Goran Glamočanin lažirali istragu protiv Darka Ilića i paušalno, u skladu sa prisvojenim “Božijim” ovlaštenjima, oslobodili sve i jednog pripadnika MUP RS bilo kakve odgovornosti, bez ikakve istrage.

10.
Nisu svi pripadnici MUP RS krivi za Ubistvo Davida Dragičevića, ali njih tridesetak, najmanje, direktno je involvirano što u Ubistvo, što u uništavanje dokaza, tragova, krađu ključnog dokaznog materijala.

Dosta je onih koji šute, a sve znaju!

Nije sve ni u strahu za egzistenciju; Ponešto je i u karakteru!

11.
Siniša Kostrešević mogao bi doktorirati na beskarakternosti: Obećao je riješiti Ubistvo; Obećao je zatvoriti Vreću; Obećao je, zakonski, ukloniti Ilića, Lukača, “njihove kriminalce iz MUP RS”… Sve je to on obećavao nejavno - a na kraju ga je Dodik dvostruko potrošio.

12.
Od Kostreševića nije ostala ni slina, što se ne bi moglo reći za Darka Ćuluma - on je bio i ostao slina!!!

13.
Ljudi su razumjeli šta je na djelu; Mnogo njih; Neljudima ne treba ni pojašnjavati - ostaju to što jesu!

14.
Šta će dalje biti: Davor se vraća na Trg, u nedjelju, zajedno sa Ljudima; Čemu onda Batinanje, premlaćivanje, neviđeno Nasilje, sabijanje u dvorište Hrama; Zaključanog Hrama (dio SPC-a ne zna za dno)?

15.
Lukač je htio pokazati da je Gazda; Dodik je htio pokazati da je Gazda; Cvijanovićka je htjela pokazati da je Gazda… - da mogu, kako su najavili, obrisati Ljude sa Trga!

Ogroman broj pripadnika Stranačke Milicije na Trgu, već četiri dana, jeste, u simboličkoj ravni, Povratak Ubica na Mjesto Zločina!

16.
Obrisani su oni! Brutalni napad na goloruki narod, na Božić (po Gregorijanskom kalendaru), koji poštuju svi i sve vjere, pokazao je o kakvim Neljudima je riječ.

17.
Ljudski život za njih je ništa: Način na koji su, 25.12., tukli goloruki narod - brutalno, bestijalno, mučki, podlo, životinjski - istovjetan je načinu na koji su prebijali Davida Dragičevića. I ubili ga!

18.
Da budem do kraja precizan - Bili su spremni Ubiti i 25.12.; Po Lukačevom naređenju!

Iako su bili sakriveni iza uniformi, neskriven je bio njihov Ubilački Nastup!

19.
Ko su ti Neljudi, te Zvijeri?! I na to pitanje mora se dobiti odgovor, jer to nisu obični policajci - to su profesionalni Batinaši i Ubice, obučeni u policijske uniforme, dovedeni da masakriraju. Tu nema dileme, kao što je nema ni oko toga da Krvavi Režim, dok god postoji, neće dozvoliti da se riješi ubistvo Davida Dragičevića; Razlog je prejasan - Bio bi to njihov Kraj!

https://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Komentari / 58

Ostavite komentar
Name

Sa strane

28.12.2018 22:40

Pa zar i Davor nije tražio da slučaj preuzme "državno" tužilaštvo?

ODGOVORITE
Name

Re

29.12.2018 04:45

Jeste. Razlozi zbog kojih to Davor i Tegeltija rade su razliciti. Davoru je to korak prema Strazburu, a Tegelriji prenos pritiska na drzavno tuzilastvo kako bi popustili okruzno, ali nema nista od toga. Pritidak ostaje na sve!

Name

General

29.12.2018 07:00

Samo da bi mogli druge da optuzuju a kriminal i dalje ostaje na djelu. Dobar scenarij samo Tuzilastvo BiH nije nadlezno za ovaj slucaj. Ostaje cinjenica da Tuzilastvo na svim nivoima ima Dodikove ljude instalirano.

Name

Igor

29.12.2018 07:02

Super eto nek Tegeltija rijesi

Name

Arhandjelo

29.12.2018 08:29

TEGELTIJA, GLEDAMO TE! JA PAMTIM ,MI PAMTIMO! PRAVDA ZA DAVIDA!!!!! SAMO MIRNO I DOSTOJANSTVENO.

Name

crveni horizonti

29.12.2018 08:38

Meni i dalje nije jasno ako tuž. BiH preuzme slučaj koje bi nekako došlo do optužnice, gdje će se sudjenje odvijati jer pred sudom BiH, mislim da nije moguće.

Name

MIRKO

29.12.2018 08:40

NEMOJTE PUNO OČEKIVATI JER IMAMO ISKUSTVA I TAMO NA BAZI JA TEBI TI MENI A TREBAMO SE SJETITI NEKIH SPORNIH PREDMETA!

Name

Ubice!

29.12.2018 08:49

Jeste to htio Davor, ali na samom početku! Ovi bajini kriminalci su smislili taktiku, kako da opstruišu slučaj i u državnom tužilaštvu, jer i tamo ima bajinih sluga, koje bi to u svoje ruke preuzeli. Šta ćemo sa UNIŠTENIM dokazima od strane MUP-a RS? Šta ćemo sa Lukačevim lažnim izjavama i tvrdnjama da je David narkoman? Je l' treba ta sotona ostati na toj poziciji? Sa moralnom aspekta je to bilo dno dna, sama ta optužba! Ubice su i dalje nadležne za sigurnost naše djece! Laku noć Banja Luko!!!

Name

Tamo daleko

29.12.2018 11:57

Sud i Tuzilastvo nisu nadlezni za ovaj predmet. Iskljuciva nadleznost je Okruznog tuzilastva. Za ovaj slucaj samo treba provjeriti komunikaciju postupajuceg tuzioca na dan 24.03, 26.03, 31.03 i 04.04.2018. godine i sve ce se kazati samo.

Name

Dr

29.12.2018 13:23

Na samom pocetku ovih nemilih i brutalnih desavanja sam pisao kako treba slucaj preuzeti tuzilastvo BIH. Mnogi su to osudjivali ipak preovlada rezum. Onaj ko nerazume zasto nevredi mu ni objasnjavati

Name

Eto

28.12.2018 22:40

Extra, sad nek rijese. Pametan potez

ODGOVORITE
Name

Re

29.12.2018 04:41

I rijesit ce sigurno.

Name

075

29.12.2018 06:17

Izgubljen u sopstvenim lažima, u pomoć Javno poziva Milana Tegeltiju, svog slugu, koji je na poziciji predsjednika VSTS, da mu “riješi slučaj” - tako što će ga odmah prenijeti u Tužilaštvo BiH, a potom tu kontrolisati i odvesti u beskraj nerješavanja. To je cilj.

Name

k,

29.12.2018 09:58

Hobotnica je to!?

Name

PRENOS NADLEZNOSTI

29.12.2018 11:18

AKO OVO NIJE FAMOZNI PRENOS NADLEZNOSTI NE ZNAM STA JE. Gdje je sada prica o referendumu, suduBIH isl. Jesmo li to vec zaboravili??

Name

Zzzzz

29.12.2018 18:42

Tegeltija Lukač Dodik i ostala alaša zajedno u kampanji snsd-a! Šta očekivati od idiota?

Name

Kapablanka

28.12.2018 22:41

Kad su pitali Kapablanku koliko poteza misli unaprijed on je odgovorio samo jedan najbolji. Ovaj Dodik svaki dan vraca neke poteze i ako u sahu vazi taknuto maknuto. Jedino sto je ovim pokazao mada smo to odavno znali da ima svuda svoje ljude. Nista mu ne vjerujemo. Njegovi potezi nas ne intersuju. Odavno igra simultanku sa samim sobom. Idemo do kraja.

ODGOVORITE
Name

Re

29.12.2018 08:09

On samo kupuje vrijeme, pokušava da zaborav uradi svoje...razvlači koliko može.

Name

Komentar

28.12.2018 22:44

Neka bude kraj.Dosta je ovog dvoklasnog drustva,jedni imaju sve povlastice a drugi su apsolutno obespravljeni.Razlike vec odavno nisu vise normalne,one su se uvukle u sve segmente zivota.

ODGOVORITE
Name

Momenat

28.12.2018 22:44

Sada je momenat da Tegeltija (ljigavac) "odradi" svoj dio posla, zbog cega je i instaliran na poziciju od strane velikog sefa Dodika...ovo je presmijesno..

ODGOVORITE
Name

Hm

29.12.2018 08:08

Tegeltija, Bajic, Ilic ista ekipa. Nema od toga nista. A znanje im je nula.

Name

Sve

28.12.2018 22:44

Jasno kao dan,lijepo napisano i veoma realno!!!!!

ODGOVORITE
Name

Realista

29.12.2018 07:14

Ma realno do bola, ne lupaj gluposti, čuj goloruki narod,najbolje bi bilo da je i narod imao po tebi pendreke, oruzje, to je jel da praksa u evropskim zemljama i kako vas nije sramota pisati i pricati o tolikoj upotrebi sile a da ne govorim priči da je bila na trgu policija Srbije, igrate se vatre sa takvom pricom, ne zelite da razmislite o posledicama, gurajte vi vodu na Komšićevu stranu, ne pisem kao pristalica bilo kojeg politicara nego kao realan čovjek!

Name

Re

29.12.2018 08:57

Realni covjece, kad gledas policajce ne znas koji je od njih diler, a koji je castan, a ja vjerujem da je vise ovih potonjih . Nije Komsic stvorio ovakvu situaciju, vec pojedinci iz nase vlasti koji nisu dorasli zadatku koji su dobili. I ovo nije od juce, ovo traje duze vremena i bilo je pitanje dana kad ce se narod pobuniti. U svim klubovima u kojima se radi droga u obezbjedjenju su policijski inspektori. U to se mozes licnk uvjeriti i meni je to zastrasujuca cinjenica.

Name

!?

29.12.2018 10:29

Ako na goloruk ide takva represija, pa sigurno je da i narod moze posegnuti za pendrekom i oruzjem. Nazalost!

Name

Sasa

28.12.2018 23:05

Ovaj Tegeltija vise mi lici na kriminalca nego na sudiju. Jedino nas bedu lazu kako je Bosna nemoguca a oni svi zapposlili svoje u institucije Bih. Ako je nemoguca povucite sve svoje sa funkcija pa da vam verujemo. Narode Bosne imate vi svi prijatelje Srbe,Hrvvate,Bošnnjake, kao i ja i mi funkcionisemo bas lepo. Zzar nije dosta 20 godina da nas razaraju. Propadamo zbog par budala.

ODGOVORITE
Name

Re Sasa

29.12.2018 06:55

E, moj Sasa, plitak si ti. Da su zaposlili "svoje", mozda, vjerovatno, ali zasto ne bi i gradjani RS primali plate iz zajednickg budzeta. Jedino je upitno, ako su ti gradjani uskljucivo srodnici politicara RS. Drugo, imamo prijatelje i tamo i amo. Tacno. Tih prijateljskih komunikacoja je vjerovatno bilo i u sred "onog" (ne povratilo se vise) vremena. Da je sve tako idilicno (kamo srece) ne bi, recimo, bilo "ubitacnih" rijeci na racun srpskog naroda na bosnjackim portalima. Proguglajte pa onda razmislite.

Name

Kola

28.12.2018 23:05

Svaka cast

ODGOVORITE
Name

Šumski čovjek

28.12.2018 23:16

Lika ,u njegovim krugovima , nazivaju “ Šumskim čovjekom”. Sve je jasno....

ODGOVORITE
Name

Nesa

28.12.2018 23:31

Svaka cast, svaku potpisujem.

ODGOVORITE
Name

LE BUUUUUU

28.12.2018 23:58

GOSPODO OFICIRI IPOLICAJAI IMBECILI DOBIČETE VEČU PLATU ALI NEMOJ TE POBITI SVOJ NAROD NEČETE IMATI OTKUD NAPLATITI ŠTO BIOPNI NAŠI STARI REKLI NE PLJUJ IZNAD GLAVE U ČELO ĆE TE POGODITI

ODGOVORITE
Name

Cosa nostra

29.12.2018 00:03

Ćelava spodoba u liku tog Tegeltije je najobičniji šarlatan i laufer na Bajinoj šahovskoj tabli. Prevarant, sponzorisan od ubica i kriminalaca je po ‘zasluzi’ na čelu VSTS . Ne zaboravite njegovu raniju ulogu u BL pravosuđu kada su se protiv laktaškog šerifa vodili sporovi za pljačke i utaje od vremena Bajinog prvog mandata pa do vremena pljačke našeg novca prilikom izgradnje zgrade Vlade RS. Ko ne razumije princip funkcionisanja mafije, ne može ni razumjeti da je RS mafijaška tvorevina a svi mi njeni zarobljenici. Nadobudni kriminalci jurcaju po gradovima u crnim skupim zatamnjenim limuzinama i svi se pozivaju na ‘imunitet kod šefa’ . A šef stoluje u Banja Luci na 14. spratu i u Bakincima pored jezera. Istina, u posljednje vrijeme se sve više bojažljivo okreće oko sebe. Boji se vlastite sjenke, a glumi baju i kabadahiju. A najobični ji je pijačarski prevarant. Neku noć se u znoju probudio i sanja Čaušeskua. Od tada ima napade znoja i potrebu da hvata vazduh. Stranačka armija u plavim uniformama i oklopima sačinjena je od batinaša i željnih izvršne komande: U napad! U napad na goloruki narod! Na žene, starce i djecu. Ali džaba sve daleko su od cilja. A Davor, Davor samo što nije stigao do svog cilja, samo što nije stigao da ih najuri iz toplih prostorija. A normalni policajci, ako ih uopšte ima u njihovim redovima, šta čekaju? Sat otkucava. Još nije kasno da polože oružje i bejzbol palice i da se odreknu ubilačkog nagona kojim ih režim naoružao... Tegeltija, Špirić, Biserka i sva ta nadobudna svita, napraviće ogromnu gužvu na izlazu i u bježaniji. Ali tad ce biti kasno

ODGOVORITE
Name

Re RASPUCHIN

29.12.2018 07:13

Који нормални полицајци? Већ мјесецима пишем да су сви на "државним јаслама" у служби "великог баје" и , срцем и душом , припадају режиму. Сваки нормалан и поштен човјек би се дистанцирао од режима и проговорио па и по цијену губитка посла. Сви се они само покушавају оправдати породицом и дјецом а при томе заборављају колико је туђе дјеце чији су родитељи незапослени. Да не говорим о огромном броју демобилисаних бораца , породица погинулих бораца , РВИ и њихове дјеце. Овај режим треба срушити , врх спаковати на дугогодишње робије и одузети им сву имовину а након тога провести лустрацију па да народ напокон продише.

Name

Brane

29.12.2018 06:12

Dali iko ista razumije ovog Tegeltiju, otkud da dogura dovde ? Pa osnovno je da imaš lijep izgovor.

ODGOVORITE
Name

JASNO

29.12.2018 07:18

Vama sad ni ovo ne valja. Davor je trazio tuzilastvo bih.

ODGOVORITE
Name

LOLA

29.12.2018 08:42

Imamo loše iskustvo sa bh tužilaštvom!

Name

Mafija

29.12.2018 08:57

Tražio na početku, dok još dokazi nisu bili uništeni od strane MUP-a RS. Trebalo mafiji 9 mjeseci da pripremi teren i u Tužilaštvu BiH, pa bi sad da prebace slučaj. Treba raj slučaj u Strazbur proslijediti, nek se Evropa uključi.

Name

TENK SFOR-a

29.12.2018 10:27

Ja sam dovezao M. D. na vlast i on je srušio RS. Ali, nisam znao da će štititi ubice i iživljavati se nad sirotinjom rajom.

Name

Vidim

29.12.2018 07:26

Sve u svemu kad se sagleda ova cjelokupna muka, može se reći da je najvažnije to da se narod pokrenu, a to znači da će narod biti taj koji ruši ovaj kriminalni režim. Taj i takav režim je već dobrano načet i uzdrman, treba samo istrajati. Njihov kraj je sasvim logičan slijed, jer svakim danom je sve više i više osviještenih građana koji mu se suprotstavljaju bez straha. Ruminski narod je pod čizmom Čaušeskua bio u još većem paklu pa su ga se riješili, riješiće se i ovaj narod Dodika. Lukača , Cvijanovićke, Tegeltije, Špirića, Fadmanovića, Radojičića i ostalih jahača apokalipse.

ODGOVORITE
Name

dosta vise

29.12.2018 09:37

Ne vidis ti nista kako da sruse vlast kad nema prijevremenih izbora. Kako da sruse bili koga da ne govorim o gospodinu Dodiku. Izabrani su na CETIRI godine. To sto opozicija prica je za budale.

Name

?

29.12.2018 11:12

Pitanje za sve, ova vlast koja traje jako dugo je mogla da radi sve kako treba,bez problema od bilo koga. Zasto nije? Odgovor svi imamo.

Name

055

29.12.2018 07:59

Zaista će biti interesantno vidjeti ko su izvršioci a nalogodavci će biti jasni! A pazite,nekad,sud BiH,referendum itd.strukturalni dijalog,epilog;povlačenje predmeta Dodikovog kriminala iz suda BiH u sud RS,rezultat sklanjanjev i nesprovođenja postupka.Izvršilac Tegeltija.Sada ,po dogovoru napad na tužilaštvo RS,prebacivanje sudu BiH odugovlačenje i zataškavanj,jer sud BiH mora ispočetka provesti istragu,ali sada na bazi svih uništenih relevantnih dokaza itd.E to je ta lopovska filozofija,ali saznaće se koga štite,ko je taj da se žrtvuje i maltretira narod .

ODGOVORITE
Name

Zeljko

29.12.2018 08:11

Ako neko ima dokaze da je policija ubila Davida sto te dokaze ne dostavi.Ako nema povjerenja u institucije RS sto ne odnese dokaze u Sarajevo,Zagreb,Bec,u Pristinu kod Haradinaja on ce jedva cekati da to objavi,u Brisel bilo gdje.Neko definitivno ne zeli da se ovaj slucaj rijesi a to sigurno nisu vlasti RS,jer ako bi se slucaj rijesio onda vise ne bi bilo razloga za proteste a ako nema protesta kako srusiti vlast na ulici.Zar Nobilo nije rekao da je prije 2 mjeseca slucaj bio blizu rjesenja i (bas cudno) upravo tad je otpusten!!!

ODGOVORITE
Name

Re

29.12.2018 08:41

Ma policija je najvjerovatnije saucesnik,prikrivanje i nesprovodjenje adekatne istrage,slucaj je slican inom da Cadjom iionim djecskom,samo sto je Davor odlucan i energican,vidjecemo,sigurno na kraju nece biti kao sto je bilo.Ili oni mufljuzi tipa Ceranica zamlacuju Dodika pa se on poceo osvjescivati,ako nije onda je malouman!

Name

PRAVDA

29.12.2018 08:36

SVE JE OVO BOZIJA PROMISAO. OVAJ SLUCAJ JE SAMO POVOD DA SE NAROD PROBUDI, POSTENI NAROD, DA NE BUDE DRUSTVO SA DVIJE KLASE, KRIMINALCI I LOPOVI IMAJU SVE A POSTENI LJUDI JRDVA ZIVE.

ODGOVORITE
Name

Znatiželjan Slovenac

29.12.2018 08:40

Žao mi je, žao mi je zbog roditelja, žao mi je zbog onih, koji se izseljavaju i napuštaju vašu zemlju, žao mi je zbog oonih koji nemogu naći posao, žao mi je zbog onih koji rade za nekoliko stotina maraka, žao mi je zbog penzionera, koje jedva spajaju mjesec sa mjesecom, žao mi je što vas političari tako dugo vuću za nos, što se vam smiju, što vam kradu ispred nosa, što se divite njihovim vilama i njihovom stilu života, žao mi je zbog korupcije i krimilanalo koji haraju vašom zemljom. Ali postavlja se mi pitanje, možda ipak volite sve to, možda ste tako navikli na sve ovo, da ne želite promjene, možda se vam ovakav način života i države sviđa ...? Da nije tako, izbore nebi dobijali isti ljudi ... . Opet ste iste postavili na čelo ... . Pozdrav iz Ljubljane

ODGOVORITE
Name

BL

29.12.2018 10:19

Dosta toga su dobro napisao, osim zadnjeg dijela Oni su POKRALI izbore, imaju svoje ljude u svim institucijama pocevsi od CIK-a koji organizuju kradju za njih, a zauzvrat dobijaju manji dio novca otetog od naroda

Name

Baja

29.12.2018 08:50

Treba laktaškom baji pokazati ko je glavni baja u RS-u!

ODGOVORITE
Name

Sneki

29.12.2018 08:51

Tegeltija i Dodik kao rodjena braća!!!Dok nam takvi vode drzavu neće biti ni istine a pogotovo pravde...Lesinari

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

29.12.2018 09:16

Kako sada da Dodik i nasi vladari ne kazu da je to sada prenos nadleznosti i urusavanja ugleda i institucija Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

murat maoča

29.12.2018 09:38

Ako jedni ne znaju riješiti neka ide dalje dok se ne dođe do onih koji znaju riješiti smrt nesretnog mladića.

ODGOVORITE
Name

Davor

29.12.2018 09:42

Pa sada su i u Francuskoj stranacki policajci i batinasi. I oni su isli na svoj narod. Jos sa suzavcima, pendrecima, smrkovima. Sa cim su stigli. Ali niko nije rekao da su stranacki, a tukli su.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

29.12.2018 10:10

Osudjivali su za prekomjernu upotrebu sile i to na rusilacke proteste ekonomske i uspjeli su. A nasa policija ulazi na mirne proteste i udara i gazi pa kada neko od njih bude na zemlji e onda gradjani tuku policiju. Bolestan si ti dobro

Name

Svasta

29.12.2018 12:52

Ta dva protesta su ne uporediva. Ova nasa situacija je mnogo gnusnija po svim parametrima. Bilo je i kod nas raznih nameta, raznih udara na standard, obespravljenosti ali bez neke velike buke. Kada se sve negativnw sile spoje,naravno da je lose.

Name

PROTIV MAFIJE

29.12.2018 09:46

LJUDI NAJEBALI SMO!U RALJAMA SMO MAFIJE I U RS I U FBIH.PROTESTI MOGU SKRENUTI PAŽNJU NA TO,ALI BOJIM SE DA NEĆE POMOĆI.VLAST SE MORA PREUZETI OD NJIH,AKO HOĆEMO DA ŽIVIMO!

ODGOVORITE
Name

Hari

29.12.2018 10:36

Veliki pozdrav za dijasporu. Vidimo se natrgu u nedelju.

ODGOVORITE
Name

Nikola

29.12.2018 10:59

Samo pravdu hocemo.. Da ubice konacno odgovaraju..

ODGOVORITE
Name

Petar P.

30.12.2018 06:46

Ma Tegeltija je izvučen kao kec iz rukava. Tužilaštvo BiH je još gore od BL. Znači, ovi će razvlačiti. Ako Davor bilo šta ponovno pokuša može biti optužen za ugrožavanje Ustavnog poretka.

ODGOVORITE