Некадашњи репрезентативац Данске упуцан на Божић!

У сопственој кући! Муке за нападача Лингбија. . .

Фудбал 28.12.2018 | 14:15
Некадашњи репрезентативац Данске упуцан на Божић!
Некадашњи дански репрезентативац Ники Биле Нилсен (30) упуцан је на Божић у својој кући.

Нападач Лингбија, који својевремено није прошао пробе у Њукаслу и Портсмуту, а пре него што је наступао за Виљареал, Рајо Ваљекано и Елче у Шпанији, наводно је упуцан током туче са тројицом људи у свом дому у предграђу Копенхагена.

Локални медији у Данској јављају данас да је Биле Нилсен рањен у надлактицу и да је успео да побегне с места сукоба без озбиљнијих повреда. Том приликом, ухапшени су 23-годишња жена и 30-годишњи мушкарац који су задржани у притвору док полиција тражи трећег осумњиченог који је побегао с места инцидента.

Обоје ухапшених тврде да су невини, али ће по свој прилици бити оптужени за покушај убиства и уколико се докаже кривица провешће по шест година у затвору.

Ни сам Биле Нилсен, који се прославио у млађим категоријама Данске заједно са асом Тотенхема Кристијаном Ериксеном, није цвећка.

Он је прошлог јуна провео месец дана у затвору након оптужби да је покушао да задави своју бившу супругу. Приде, пре четири године док је наступао за Розенборг ухапшен је након што је пребио полицајца и опирао се хапшењу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар