Nekadašnji reprezentativac Danske upucan na Božić!

U sopstvenoj kući! Muke za napadača Lingbija. . .

Fudbal 28.12.2018 | 14:15
Nekadašnji reprezentativac Danske upucan na Božić!
Nekadašnji danski reprezentativac Niki Bile Nilsen (30) upucan je na Božić u svojoj kući.

Napadač Lingbija, koji svojevremeno nije prošao probe u Njukaslu i Portsmutu, a pre nego što je nastupao za Viljareal, Rajo Valjekano i Elče u Španiji, navodno je upucan tokom tuče sa trojicom ljudi u svom domu u predgrađu Kopenhagena.

Lokalni mediji u Danskoj javljaju danas da je Bile Nilsen ranjen u nadlakticu i da je uspeo da pobegne s mesta sukoba bez ozbiljnijih povreda. Tom prilikom, uhapšeni su 23-godišnja žena i 30-godišnji muškarac koji su zadržani u pritvoru dok policija traži trećeg osumnjičenog koji je pobegao s mesta incidenta.

Oboje uhapšenih tvrde da su nevini, ali će po svoj prilici biti optuženi za pokušaj ubistva i ukoliko se dokaže krivica provešće po šest godina u zatvoru.

Ni sam Bile Nilsen, koji se proslavio u mlađim kategorijama Danske zajedno sa asom Totenhema Kristijanom Eriksenom, nije cvećka.

On je prošlog juna proveo mesec dana u zatvoru nakon optužbi da je pokušao da zadavi svoju bivšu suprugu. Pride, pre četiri godine dok je nastupao za Rozenborg uhapšen je nakon što je prebio policajca i opirao se hapšenju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar