Борини иде у Кину!

Милану више није потребан. . .

Фудбал 30.12.2018 | 11:15
Борини иде у Кину!
Испробали су га скоро на свим позицијама, није био само голман и штопер, а после годину и по дана решили су да им више није потребан - Фабио Борини завршава своју епизоду у Милану. 

Према информацијама са Апенина Боринијев агент одлази у Хонгконг где ће у наредним данима обавити преговоре са челницима Шенжена који желе да откупе уговор италијанског универзалца. Калчомеркато наводи да су "Кинези врло озбиљни у намери да воде Боринија, те да је он поласкан њиховим интересовањем". 

Фабио Борини био један од 11 фудбалера који су појачали Милан у лето 2017, после доласка нове управе у клуб. Дошао је као офанзивац, а за све ово време постигао само шест голова. У Милану се неће нарочито бунити, пошто се на њега не рачуна озбиљно. Ове сезоне Ђенаро Гатузо користио га је само на шест утакмица у Серији А и то једва 300 минута. Ипак, Италијани ће захтевати одређено обештећење, с обзиром да имају уговор верификован до лета 2021. године.

Борини је стигао на Сан Сиро из Сандерленда. Прво на позајмицу за 500.000 евра, да би уговор у потпуности био откупљен пре шест месеци за 5.500.000. У Милану би сасвим сигурно били задовољни да уложени новац овим трансфером поврате.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар