Borini ide u Kinu!

Milanu više nije potreban. . .

Fudbal 30.12.2018 | 11:15
Borini ide u Kinu!
Isprobali su ga skoro na svim pozicijama, nije bio samo golman i štoper, a posle godinu i po dana rešili su da im više nije potreban - Fabio Borini završava svoju epizodu u Milanu. 

Prema informacijama sa Apenina Borinijev agent odlazi u Hongkong gde će u narednim danima obaviti pregovore sa čelnicima Šenžena koji žele da otkupe ugovor italijanskog univerzalca. Kalčomerkato navodi da su "Kinezi vrlo ozbiljni u nameri da vode Borinija, te da je on polaskan njihovim interesovanjem". 

Fabio Borini bio jedan od 11 fudbalera koji su pojačali Milan u leto 2017, posle dolaska nove uprave u klub. Došao je kao ofanzivac, a za sve ovo vreme postigao samo šest golova. U Milanu se neće naročito buniti, pošto se na njega ne računa ozbiljno. Ove sezone Đenaro Gatuzo koristio ga je samo na šest utakmica u Seriji A i to jedva 300 minuta. Ipak, Italijani će zahtevati određeno obeštećenje, s obzirom da imaju ugovor verifikovan do leta 2021. godine.

Borini je stigao na San Siro iz Sanderlenda. Prvo na pozajmicu za 500.000 evra, da bi ugovor u potpunosti bio otkupljen pre šest meseci za 5.500.000. U Milanu bi sasvim sigurno bili zadovoljni da uloženi novac ovim transferom povrate.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar