Договор Звезде и Трабзона за Савића...

Исплата обештећења у 12 рата? Турци пишу да је и плата утаначена, те да се само чекају прегледи и потпис.

Фудбал 28.12.2018 | 12:45
Договор Звезде и Трабзона за Савића...
Вујадин Савић по свој прилици каријеру дефинитивно наставља на обали Црног мора. Баш као што је МОЗЗАРТ Спорт први најавио, капитен Црвене звезде надомак је потписа за Трабзон и практично је само питање момента када ће трансфер бити склопљен.

Из медија блиских турском клубу стижу информације да је трансфер индиректно потврдио и први човек клуба Ахмет Араоглу, који је рекао током зиме бити занимљивих долазака.

Као што смо писали, Црвеној звезди би на име обештећења требало да легне 1.000.000 евра, што је одлична сума новца, с обзиром да Савићу уговор истиче за шест месеци. Оно што турски сајтови додају јесте да ће та сума новца бити исплаћена у чак 12 рата! То практично значи да ће Трабзон на месечном нивоу уплаћивати српском шампиону нешто мало више од 83.000 евра. Наравно, ако је веровати овим тврдњама, с обзиром да извори из турске умеју често да оману.

Што се плате тиче, изнели смо да ће Савићу припасти трогодишњи уговор уз минимум од 1.500.000 евра за тај период. Турци кажу да ће плата баш износити 500.000 евра годишње, без бонуса. Истиче се да је договор са Савићем већ је постигнут, а наводно је Црвена звезда пружила руку и за формулу исплате обештећења. Понављамо, под претпоставком да су информације прецизне и тачне.

Савићев други боравак у Црвеној звезди завршиће се много боље него први. Са освојеном шампионском титулом и наступима у групној фази Лиге Европе и Лиге шампиона. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар