Dogovor Zvezde i Trabzona za Savića...

Isplata obeštećenja u 12 rata? Turci pišu da je i plata utanačena, te da se samo čekaju pregledi i potpis.

Fudbal 28.12.2018 | 12:45
Dogovor Zvezde i Trabzona za Savića...
Vujadin Savić po svoj prilici karijeru definitivno nastavlja na obali Crnog mora. Baš kao što je MOZZART Sport prvi najavio, kapiten Crvene zvezde nadomak je potpisa za Trabzon i praktično je samo pitanje momenta kada će transfer biti sklopljen.

Iz medija bliskih turskom klubu stižu informacije da je transfer indirektno potvrdio i prvi čovek kluba Ahmet Araoglu, koji je rekao tokom zime biti zanimljivih dolazaka.

Kao što smo pisali, Crvenoj zvezdi bi na ime obeštećenja trebalo da legne 1.000.000 evra, što je odlična suma novca, s obzirom da Saviću ugovor ističe za šest meseci. Ono što turski sajtovi dodaju jeste da će ta suma novca biti isplaćena u čak 12 rata! To praktično znači da će Trabzon na mesečnom nivou uplaćivati srpskom šampionu nešto malo više od 83.000 evra. Naravno, ako je verovati ovim tvrdnjama, s obzirom da izvori iz turske umeju često da omanu.

Što se plate tiče, izneli smo da će Saviću pripasti trogodišnji ugovor uz minimum od 1.500.000 evra za taj period. Turci kažu da će plata baš iznositi 500.000 evra godišnje, bez bonusa. Ističe se da je dogovor sa Savićem već je postignut, a navodno je Crvena zvezda pružila ruku i za formulu isplate obeštećenja. Ponavljamo, pod pretpostavkom da su informacije precizne i tačne.

Savićev drugi boravak u Crvenoj zvezdi završiće se mnogo bolje nego prvi. Sa osvojenom šampionskom titulom i nastupima u grupnoj fazi Lige Evrope i Lige šampiona. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar