"Вадите ноге из блата! Терени у СЛС су катастрофа!"

Фудбалер Партизана, Данило Пантић, дотакао се лоших терена у Суперлиги Србије на промоцији новог календара црно-белих.

Фудбал 27.12.2018 | 20:15
"Вадите ноге из блата! Терени у СЛС су катастрофа!"
Новинари су питали везног играча шта мисли о стадионима и трави на њима, а он је био веома искрен.

"Терени су катастрофа. Били су такви и прошле сезоне, то ћу увек говорити да на том плану мора нешто да уради. Видели сте ону последњу утакмицу Раднички Ниш - Крушевац, оно је срамота за фудбал. Не може да се трчи по терену, лопта не иде... Ако су већ такви услови онда утакмице морају да буду одлагане и да се ради на неки други начин. Није на мени да то причам, али генерално терени су катастрофа. У средини новембра смо имали среће да нас време послужи и надам се да ће се то у будућности променити", рекао је Пантић и додао како се осећа када изађе на такав терен: 

"Ужасно се осећам. То је као да играте фудбал на песку. Сад у Лучанима када смо играли, вадите ноге из блата, за игру су услови нехумани. Постоји фраза "како њима тако и нама", али то није оправдање. Терени су лоши и сви се надамо ће ту нешто променити. Видели смо како један терен у Суботици мења ствари и како изледа на ТВ. Не знам зашто и остали не би могли исто". 

Партизан после јесењег дела шампионата заостаје петнаест бодова за Црвеном звездом и Пантић сматра да разлика није недостижна 

"Ништа није недостижно. Игра се још утакмица, надам се да ћемо поправити утисак у 2019. и да ћемо имати боље резултате и више среће. Ја сам лично задовољан, уживам лепо ми је. Недостају бољи резултати који би нам свима помогли. Моји планови су везани за Партизан. Срећан сам овде и до краја сезоне сигурно остајем. После тога ћемо видети шта ће бити. Али што се тиче овог првог дела везано је само за Партизан", казао је Пантић. 

Пантић је још истакао да се радује Европском првенству за младе на пролеће наредне године, као и да је потпуно здрав и да не осећа никакав бол.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар