"Vadite noge iz blata! Tereni u SLS su katastrofa!"

Fudbaler Partizana, Danilo Pantić, dotakao se loših terena u Superligi Srbije na promociji novog kalendara crno-belih.

Fudbal 27.12.2018 | 20:15
"Vadite noge iz blata! Tereni u SLS su katastrofa!"
Novinari su pitali veznog igrača šta misli o stadionima i travi na njima, a on je bio veoma iskren.

"Tereni su katastrofa. Bili su takvi i prošle sezone, to ću uvek govoriti da na tom planu mora nešto da uradi. Videli ste onu poslednju utakmicu Radnički Niš - Kruševac, ono je sramota za fudbal. Ne može da se trči po terenu, lopta ne ide... Ako su već takvi uslovi onda utakmice moraju da budu odlagane i da se radi na neki drugi način. Nije na meni da to pričam, ali generalno tereni su katastrofa. U sredini novembra smo imali sreće da nas vreme posluži i nadam se da će se to u budućnosti promeniti", rekao je Pantić i dodao kako se oseća kada izađe na takav teren: 

"Užasno se osećam. To je kao da igrate fudbal na pesku. Sad u Lučanima kada smo igrali, vadite noge iz blata, za igru su uslovi nehumani. Postoji fraza "kako njima tako i nama", ali to nije opravdanje. Tereni su loši i svi se nadamo će tu nešto promeniti. Videli smo kako jedan teren u Subotici menja stvari i kako izleda na TV. Ne znam zašto i ostali ne bi mogli isto". 

Partizan posle jesenjeg dela šampionata zaostaje petnaest bodova za Crvenom zvezdom i Pantić smatra da razlika nije nedostižna 

"Ništa nije nedostižno. Igra se još utakmica, nadam se da ćemo popraviti utisak u 2019. i da ćemo imati bolje rezultate i više sreće. Ja sam lično zadovoljan, uživam lepo mi je. Nedostaju bolji rezultati koji bi nam svima pomogli. Moji planovi su vezani za Partizan. Srećan sam ovde i do kraja sezone sigurno ostajem. Posle toga ćemo videti šta će biti. Ali što se tiče ovog prvog dela vezano je samo za Partizan", kazao je Pantić. 

Pantić je još istakao da se raduje Evropskom prvenstvu za mlade na proleće naredne godine, kao i da je potpuno zdrav i da ne oseća nikakav bol.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar