Лопаре: Још једна успјешна година

Директор Дома здравље Лопаре Желимир Нешковић истакао је на данашњем новгодишњем пријему да је ова здравствена установа пословала у суфициту ову годину те да је тиме позитивно пословање настављено у континуитету више од деценије.

Република Српска 27.12.2018 | 17:11
Лопаре: Још једна успјешна година

Пријему су присутвовали представници Српске православне цркве из ове општине, представници локалне управе и јавних институција Лопара, здравствени радници, као и здравствени радници сусједних општина.

„У овој години започели смо градњу објекта у коме ће, када се заврши бити смјештен Центар за базичну рехабилитацију и Центар за ментално здравље", подсјетио је Нешковић.

Он је истакао да је у овој години изграђена мртвачница, уређен паркинг простор, набављена стоматолошка столица и рентгенски апарат уз помоћ Удружења „Мајевичана" из Швајцарске.

„Обавили смо низ едукација за наше особље, радили бесплатне превентивне прегледе широм општине Лопаре, али смо и обезбједили континуиране прегледе љекара специјалиста из области гинекологије, педијатрије, као и љекара хирурга, ортопеда, васкуларног хирурга, уролога и неуролога", навео је Нешковић.
Он је најавио да ће се у наредној години реконструисати објекат зграде управе и набавити савремени утлразвучни апарат који је неопходан за рад службе за радиолошку дијагностику.

Нешковић је додјелио захвалнице свима који су подржали рад и помогли донацијама за изградњу и уређење објеката Дома здравље Лопаре и новогодишње пакетиће за 17 дјеце радника ове здравствене установе.

Захвалницу је добио и начелник општине Лопаре Радо Савић који је истакао да је Дом здравље Лопаре примјер свима у Српској.
„Учествовали смо заједно у свим пројектима и то ћемо чинити и у наредном периду у циљу побољшања пружања здравствених услуга нашим становницима", рекао је Савић новинарима.

Дом здравље Лопаре покрива потребе 10.500 здравствених осигураника и запошљава 67 радника.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Стево

27.12.2018 16:59

Начелниче , свака част ! Желим Вам још доста успјешних година .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домацине добре ти ракије

27.12.2018 18:05

Да смо знали досли би раније , да буде сретно весеље и слава и попијемо ракију у име бога и свете Тројице , Амен. Сретно да буде

Name

кмер

27.12.2018 19:28

Успјешно него шта -и има се чиме прославити- парама од продаје пола имања Дома здравља за 460 хиљада КМ !

Name

стевинца

27.12.2018 19:53

Вала бас нек је са срецом,свака цаст на успјесима који су довели до пропасти

Name

кмер ИИ

27.12.2018 20:44

Весеље се наставило и вечерас - умјесто боце шампањца - вечерас у саобраћајки у Л. разбише возило-најновији санитет !!!

Name

Рањеник

28.12.2018 06:03

Тако ти је кад од сиротиње наплаћују некције и прегледе